-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

П’ять смертей на 474 нових випадки інфікування – невтішна коронавірусна статистика Прикарпаття за минулу добу

-Реклама-spot_img
spot_img

Число “жертв” коронавірусу і у світі та на Прикарпатті продовжує невпинно зростати. На території Івано-Франківської області щодоби інфікується вже більше чотирьохсот осіб, повідомляє своїх читачів інформаційний ресурс Правда іф.

Так, згідно системи моніторингу РНБО “СОТА”, на Франківщині за минулу добу було виявлено 474 нових випадки інфікування COVID-19, і тепер загальна цифра складає 22521 особу.

Окрім того, упродовж доби, на території області зафіксовано 5 нових летальних випадків спричинених коронавірусом. Наразі загальна кількість смертей від коронавірусу в області складає 457 осіб.

- РЕКЛАМА-
П'ять смертей на 474 нових випадки інфікування - невтішна коронавірусна статистика Прикарпаття за минулу добу

Нагадаємо, що П’ять смертей та 451 новий випадок інфікування – невтішна прикарпатська коронавірусна статистика за минулу добу

До уваги прикарпатців! Через посилення заходів карантину з наступного тижня в області можуть запровадити комендантську годину

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні