-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Молодого футболіста “Прикарпаття” назвали відкриттям серед флангових гравців Першої ліги

-Реклама-spot_img
spot_img

Франківський футболіст потрапив до переліку гравців, яких вважають відкриттям сезону.

Про це інформує офіційний сайт МФК “Прикарпаття”.

“Одинадцять футболістів, серед яких два воротарі, сім центральних захисників, лівий крайній бек і опорний півзахисник, потрапили в збірну відкриттів Першої ліги від UA-Футбол. Сьогодні ж ми допоможемо читачам відкрити для себе чергову порцію молодих і не дуже футболістів, яким звичніше грати на фланзі. Компанія підібралася, прямо скажемо, різноманітна, але об’єднує всіх цих хлопців одне – можливість подальшого прогресу слідом за “спалахом” в 2020-му”, – йдеться в повідомленні.

Флангові гравці оборони:

- РЕКЛАМА-

Богдан Куксенко (“Миколаїв”)
Дмитро Шинкаренко (“Авангард”)
Руслан Пісний (“Альянс”)
Єгор Прокопенко (“Оболонь”)

Вінгери/латералі:

Андрій Понєдєльнік (“Полісся”)

Назарій Воробчак (“Прикарпаття”)

Ще в “постковідному” дограванні минулого сезону про Назарія Воробчака дізнався глядач з широких телеекранів. Адже матч “Оболонь” – “Прикарпаття” (3:3) транслювався каналом Футбол 1, а Назарій в ньому оформив свій перший гол в профі-кар’єрі та допоміг команді уникнути поразки в результативній перестрілці. Той м’яч так і залишився єдиним у сезоні, але затвердив Воробчака в статусі футболіста основи і навіть із приходом нового тренера в “Прикарпаття” цей статус був непохитний. (До слова, насправді ж, у грі з “Оболонню” після прострілу зліва від Воробчака власні ворота вразив Безуглий).

До речі, іванофранківці вчинили далекоглядно та підписали довгострокову, як для Першої ліги, угоду з талантом. Вільним агентом він стане не раніше кінця наступного року. Можливі відступні ж за нього вже зараз складуть 50 тисяч Євро за оцінками Transfermarkt.

Максим Проців (“Нива”)
Іван Тищенко (“ВПК-Агро”)
Артур Мурза (“Гірник-Спорт”)
Іван Гливий (“Кристал”)
Олександр Чебаненко (“Авангард”)

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні