-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

У Франківському озері вже третю добу шукають тіло хлопця, який посварившись із дівчиною, вирішив вчинити самогубство ФОТО

-Реклама-spot_img
spot_img

У суботу 09 січня, близько 19.30 години, до ОКЦ поступило повідомлення про те, що на міському озері в м. Івано-Франківську біля стадіону «Наука» топиться людина. До місця події було залучено працівників водолазно-рятувальної станції м. Івано-Франківськ, АРЧ АРЗ СП, чергову зміну ОКЦ.

Станом на 21.30 год. працівниками РВС м. Івано-Франківська на човні обстежено озеро в місці, де очевидці ймовірно бачили потерпілого, за допомогою багрів протралено дно озера, особу не виявлено, роботи призупинено.

10.01.2021 о 08.20 год. поновлено проведення водолазно-пошукових робіт на міському озері, до яких залучено відділення водолазно-рятувальних робіт АРЗ СП (6 чол., в т.ч. 4 водолази, 2 од. тех., в т.ч. 1 човен), а також працівників Івано-Франківської РВС (5 чол., 2 човна).  Для координації робіт до місця події направлено відповідального від керівництва МВ УДСНС в області, т.в.о. начальника АРЗ СП, начальника АРЧ АРЗ СП.

- РЕКЛАМА-

В ході проведення робіт здійснено водолазне обстеження водойми на площі, орієнтовно, 3000 м.кв., за допомогою ехолокатора обстежено 3000 м.кв. дна, рятувальними човнами з кошкою обстежено 700 м.кв. водойми.

Станом на 17.15 год. 10.01.2021 особу не знайдено, пошукові роботи тимчасово призупинено та буде поновлено зранку 11.01.2021. 

Нагадаємо, що На франківському озері шукають потопельника

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні