-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Цієї ночі на Франківщині спалахнув столярний цех – вогонь гасили цілу ніч ФОТО

-Реклама-spot_img
spot_img

У ніч з четверга на п’ятницю, близько 02:50 години, до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу столярного цеху в селі Глибоке Богородчанської територіальної громади Івано-Франкіського району, йдеться у повідомленні управління з питань цивільного захисту населення Івано-Франківської ОДА, інформує Правда іф.

До місця виклику негайно було направлено вогнеборців Державної пожежно-рятувальної частини №4 селища Богородчани, місцевих пожежних команд сіл Старі Богородчани та Підгір’я.На момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів будівля була повністю охоплена полум’ям, площа пожежі складала 600 м.кв.

Завдяки оперативним діям вогнеборців вдалось врятувати частину будівлі цеху, трактор з причепом, 3 автомобілі, пиломатеріали, частково деревообробне обладнання.О 04:31 пожежу було локалізовано, а о 05:39 – ліквідовано.

- РЕКЛАМА-

До ліквідації пожежі було залучено 5 одиниць техніки та 16 чоловік особового складу.Причина виникнення пожежі встановлюється.

Нагадаємо, що Прикарпатські рятувальники підтримували роботу кисневого апарату, щоб урятувати життя літній жінці ФОТО

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні