-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Підприємство заплатить майже 40 тисяч штрафу за забруднення Дністра

-Реклама-spot_img
spot_img

38 516 гривень заплатить комунальне підприємство “Житловик” у місті Бурштин за забрудення Дністра. Про це повідомляють у Державній екологічній інспекції Карпатського округу, пише Суспільне Карпати.

Підприємство занадто багато скидало забруднювальних речовин у Дністер. Ще у листопаді 2020-го року через від’єднання електроенергії на підприємстві сталося порушення технологічного регламенту роботи очисних споруд. Через це забруднилася вода у Дністрі.

Державна екологічна інспекція Карпатського округу провела три позапланові перевірки дотримання вимог природоохоронного законодавства. Інспектори відібрали проби зворотних вод КП “Житловик” та поверхневих вод Дністра вище та нижче скиду по течії.

- РЕКЛАМА-

В екоінспекції зафіксували перевищення нормативів гранично допустимих скидів по декількох речовинах. Через це підприємству нарахували штраф та пред’явили претензію для добровільного відшкодування збитків.

-РЕКЛАМА-

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні