-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Упродовж зими на Прикарпатті на половину зменшилась популяція мишоподібних гризунів

-Реклама-spot_img
spot_img

Загибель 40% популяції мишоподібних гризунів на Прикарпатті зумовлена проведеними обробками та несприятливими кліматичними умовами зимового періоду, пише WestNews.

Про це стало відомо за підсумками весняних контрольних обстежень та ґрунтових розкопок, проведених управлінням фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області у базових та інших господарствах.

В процесі огляду були виявлені такі найпоширеніші шкідники: личинки дротяників, озимої та листогризучих совок, травневих хрущів, імаго колорадського жука тощо. Перезимівля шкідливих організмів пройшла задовільно, загибель шкідливих організмів складає 5-15%.

- РЕКЛАМА-

Та частина шкідливих організмів, що залишилась в задовільному фізіологічному стані, за сприятливих агрокліматичних умов спроможна відновити численну та якісну популяцію.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні