-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

УКРГАЗБАНК виставив на аукціон елеваторний комплекс з обладнанням у Городенці

-Реклама-spot_img
spot_img
АБ «УКРГАЗБАНК» виставив на голландський аукціон через систему електронних торгів OpenMarket (Державне підприємство «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) елеваторний комплекс з обладнанням.

Стартова ціна лоту складає 363 525 539 грн, а гранична вартість — 294 455 686 грн, пише Репортер.

УКРГАЗБАНК виставив на аукціон елеваторний комплекс з обладнанням у Городенці

Функціональне призначення елеваторного комплексу — здійснення діяльності по зберіганню зерна (комплексу заходів, які включають приймання, доробку, зберігання та відвантаження зерна), у тому числі продуктів його переробки як для власних потреб, так і для потреб третіх осіб шляхом надання відповідних послуг на підставі договорів складського зберігання з такими третіми особами відповідно до законодавства України.

Майно банку буде реалізовуватись за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій (голландський аукціон).

- РЕКЛАМА-

Об’єкт має загальну площу 339,1 кв.м та знаходиться в місті Городенка Івано-Франківській області. Будівлі елеватора продаються разом з обладнанням комплексу приймання, очищення, сушіння та зберігання зерна. Земельні ділянки на яких розташовано елеватор мають площі 2.8085 га та 14.6068 га, їх цільове призначення — для обслуговування нежитлових будівель.

«Інвестувати в елеватори вигідно — про це, як ніхто, знають аграрні компанії, бо український агропромисловий комплекс кожного року дедалі ближче підходить до цифри 100 млн т збору врожаю зернових та олійних культур. Чекаємо на торги», — повідомив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.

Дата проведення аукціону: 15 червня 2021 року

Посилання на аукціон: https://bit.ly/3xce0dR

Аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) — це простий та ефективний засіб реалізації та придбання майна через мережу інтернет з використанням технології Blockchain. Онлайн-аукціон працює на всій території України з 2014 року. Загальна сума продажу з початку роботи 15,1 млрд грн.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні