-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Прикарпатські рятувальники розповіли як підготуватись до мандрівки у гори ВІДЕО

-Реклама-spot_img
spot_img

Хто хоч раз побував в Українських Карпатах, назавжди переконується у вислові, що «краще гір можуть бути лише гори». Проте не завжди такі подорожі, закінчуються щасливо. Трапляються випадки, коли бескиди нагадують, що жартувати з ними не варто.

Прикарпатські рятувальники закликають людей бути обачними та дбати про власну безпеку, пише Ратуша з посиланням на НТК.

Згідно зі статистикою, найчастіше причинами аварійних ситуацій у походах є: недооцінка небезпеки та переоцінка власних можливостей, недисциплінованість і неорганізованість учасників, а ще недосвідченість керівника групи та прийняття неправильних рішень.

Перш за все, коли ви плануєте туристичну мандрівку в гори, ви повинні обрати маршрут, який відповідає вашому досвіду, рівню фізичної підготовки. Вам необхідно ретельно його спланувати. Перед тим, як ви вирушаєте в гори, треба подбати про належне екіпірування, у вас має бути зручне взуття, відповідний одяг від вітру та дощу. Бажано мати при собі засоби навігації, – розповів начальник 4-ї СПРГ ГУ ДСНС в області Тарас Бринда.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні