-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Прикарпатські рятувальники не пустили купатися дітей, які були без нагляду дорослих

-Реклама-spot_img
spot_img

Черговою зміною Галицької рятувально-водолазної станції в м. Галич на р. Дністер не допущено до купання 3 дітей (вік 10-13 років), які були без нагляду дорослих.

З дітьми проведено профілактичну бесіду щодо дотримання Правил охорони життя людей на водних об’єктах. Після зауваження рятувальників діти покинули територію водойми. Про це читачів Правда.іф повідомляє УПЦЗ Івано-Франківської ОДА.

Не допущено до купання в нетверезому стані громадянина. З ним проведено профілактичну бесіду щодо дотримання Правил охорони життя людей на водних об’єктах.

- РЕКЛАМА-

Після зауваження рятувальників громадянин покинув територію водойми. Проведено профілактичні бесіди щодо дотримання Правил охорони життя людей на водних об’єктах з 15 підлітками.

Черговою зміною Коломийської рятувально-водолазної станції в м. Коломия на міському озері не допущено до купання в небезпечному, забороненому місці (стрибали з мосту у воду) 3 громадян.

З ними проведено профілактичну бесіду щодо дотримання Правил охорони життя людей на водних об’єктах. Після зауваження рятувальників громадяни покинули небезпечне місце. Не допущено до купання в небезпечному, забороненому місці (перепливали озеро) 4 громадян.

З ними проведено профілактичні бесіди щодо дотримання Правил охорони життя людей на водних об’єктах. Після зауваження рятувальників громадяни покинули небезпечне місце.

Головне фото ілюстративне.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні