-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

На Прикарпатті оштрафували жінку, яка торгувала фальсифікованим алкоголем

-Реклама-spot_img
spot_img

У Калуші жінка, яка торгувала фальсифікатом, має заплатити 6 800 гривень штрафу.

Про це на оперативній нараді у міськвиконкомі 21 липня повідомив начальник відділу муніципальної інспекції управління з питань надзвичайних ситуацій Калуської міської ради Михайло Костельний, пишуть “Вікна“.

За його словами, 13 липня Калуський міськрайонний суд вперше за чотири-п’ять років за зверненням муніципальної інспекції й протоколом, складеним завідувачем сектору охорони громадського порядку, виніс постанову про притягнення до адміністративної відповідальності особи за торгівлю з рук алкоголем сумнівної якості на вулиці Стуса.

- РЕКЛАМА-

Постанова суду оприлюднена в Єдиному державному реєстрі судових рішень. Як випливає з документа, факт торгівлі алкоголем біля ринку зафіксували муніципальні інспектори 14 травня о 10:45.

Жінка здійснювала торгівлю алкогольними напоями з рук (зі слів, спирт, розведений водою) за ціною 25 гривень за 0,25 літра.

Протокол склали в її присутності. Також факт несанкціонованої торгівлі підтвердили свідки.

Правопорушниця свою вину не заперечувала. За її письмовими поясненнями, вона тривалий проміжок часу займається продажем на ринку фальсифікованого алкоголю – розбавленого спирту.

За письмовими поясненнями двох свідків жінка в їхній присутності добровільно погодилася показати вміст своєї сумки, в якій були чотири пляшки із речовиною з характерним запахом спирту. Факт торгівлі алкоголем з рук інспектори зафіксували на відео.

У жінки вилучили фальсифікований алкоголь – три пляшки місткістю 0,25 л та одну пляшку – 0,5 л, які знаходяться в кабінеті відділу муніципальної інспекції.

Постановою суду жінку визнали винною за ч. 3 ст. 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення та наклали штраф у розмірі 400 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 6800 гривень з конфіскацією предметів торгівлі. Крім того, з неї на користь держави стягнули 454 гривні судового збору.

Раніше йшлося, що в Калуші вилили понад 20 пляшок алкоголю і встановили продавчиню фальсифікату.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні