-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Названі фаворити Першої ліги, де виступає «Прикарпаття»

-Реклама-spot_img
spot_img

В другому за силою футбольному дивізіоні України з футболу – Першій лізі, в якій виступає «Прикарпаття» з Івано-Франківська, визначилися головні фаворити на підсумкову перемогу.

Після трьох зіграних турів у Першій лізі лише дві команди мають 100% набраних очок – це харківський «Металіст» та криворізький «Кривбас», які набрали по 9 пунктів в актив, та на двох очолили турнірну таблицю.

Саме ці два колективи і стали яскравими фаворитами у боротьбі за підсумкову перемогу в сезоні Першої ліги. Принаймні, такий висновок можна зробити з котирувань, які представила своїм клієнтам букмекерська контора Марафон у спеціальній лінії на переможця другого за силою футбольного дивізіону України. На думку аналітиків цієї беттинг-компанії, більше шансів завоювати золото Першої ліги у «Металіста» – приблизно 65% вірогідності, а «Кривбас» займає другу сходинку в рейтингу – близько 40% шансів.

- РЕКЛАМА-

Судячи з усього саме ці два колективи посядуть дві найвищі сходинки у підсумковому табелі про ранги, завоювавши прямі путівки до Прем’єр-ліги. А от іншим уасникам сезону в Першій лізі залишиться сперечатися лише за 3 та 4 місця, які можуть дати шанс позмагатися за право зіграти в еліті через перехідні матчі.

Серед них може опинитися і «Прикарпаття» з Івано-Франківська. Команді не відводять багато шансів у суперечці з «Металістом» та «Кривбасом» за золоті медалі. Встановивши додаток Марафонбет Андроїд, можна переконатися, що аналітики дають франківцям лише 3% шансів на загальну перемогу. Але якщо казати про вірогідність зайняття «Прикарпаттям» місця в квартеті найсильніших, то тут перспективі вже більш яскраві – понад 23% шансів на успіх.

Нагадаємо, що «Прикарпаття» вже зіграло три матчі в новому сезоні, і один з них проти головного фаворита першості – «Металіста», якому колектив з Івано-Франківська поступився вдома з рахунком 1:4. В двох інших поєдинках франківці здолали з розгромним рахунком 6:0 «Ужгород», а також програли «Олімпіку» з Донецька (0:2), який ще минулого сезону виступав у Прем’єр-лізі.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні