-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Як економити простір та зберігати речі?

-Реклама-spot_img
spot_img

Як грамотно розпланувати, організувати і реалізувати зберігання речей  у всій квартирі?

З кожним роком кількість речей в наших будинках множиться, а викидаємо зазвичай ми тільки зламане і порване. А скільки по полицях розставлено речей, які стоять без потреби. Тож давайте розбиратись, як можна раціональніше використовувати простір у квартирі та зберігати речі правильно.

Які місця краще задіяти в зберіганні і як

- РЕКЛАМА-

Місця зберігання в квартирі поділяються на відкриті і закриті. Все дуже просто: закриті системи зберігання речей в квартирі – це шафи, ящики, бокси, комоди, а відкриті – стелажі, відкриті навісні полиці, поверхні столів. Необов’язково дотримуватися тільки однієї системи зберігання, найраціональніше – комбінувати.

У закритих систем величезний плюс в тому, що речі не припадають пилом, їх не видно. Квартири із закритою системою організації речей найчастіше виконані в стилі мінімалізм. Ідеальний варіант для тих, хто любить простір та не полюбляє зайвих деталей.  В цьому випадку практично всі речі зберігаються в закритих шафах, полицях і нішах.

А у відкритому зберіганні явна перевага в тому, що ви легко знаходите річ візуально і можете моментально взяти її з полиці і користуватися. Але є і мінус, якщо вчасно не прибирати, простір може легко перетворитись на хаос.

Для речей, якими ви користуєтеся щодня (косметика, ґаджети і техніка – ноутбук, фен, кавоварка, пульт від телевізора) обирайте відкриті системи зберігання. Відповідно, для речей, якими ви користуєтеся рідше, припустимо, пару раз в тиждень, використовуйте закриті системи зберігання. Наприклад, пилосос приберіть в комору або шафу, фотоальбоми та пам’ятні сувеніри – в окремий закритий бокс і під ліжко, а килимок для йоги скрутіть в щільний рулон і покладіть на полицю в шафу-купе.

Не зберігайте перед очима те, що не використовуєте щодня – саме ці речі створюють візуальний шум, припадають пилом і в підсумку призводять до безладу в квартирі.

Використовуйте неочевидні місця для зберігання:

–        кути (туди можна повісити кутові полиці і виграти купу місця);

–        стіни (вішайте стильні органайзери);

–        ніші;

–        місце під ліжком (не просто на підлозі, а в боксах на коліщатках або солом’яних корзинах);

–        зворотні сторони дверей шаф (туди можна повісити гачки).

Як економити простір та зберігати речі?

Як організувати компактне зберігання в квартирі

Починати організацію зберігання завжди потрібно з тих речей, яких найбільше, тобто, з одягу. Одяг, що неправильно зберігається може перетворити вашу квартиру із затишного гніздечка в комору! У всіх нас його багато, він різний і йому потрібна чітка система зберігання. Починаємо з того, що ділимо одяг по сезонах: не зберігайте на вішалках влітку величезні пуховики і шуби, а взимку – всю колекцію літніх суконь. Все це краще компактно скласти, а користуватись тільки актуальними в даний сезон речами. Аксесуари – ремінці, хустки, прикраси – вимагають спеціальної системи зберігання. Інакше вони не тільки будуть постійно губитися, а й створювати враження безладу. Всі дрібні речі повинні зберігатися в закритих боксах або ящиках комода.

Рекомендуємо ознайомитись з методом зберігання речей КонМарі, щоб детальніше ознайомитись з правильним зберіганням речей в квартирі.

Як економити простір та зберігати речі?

Пройдіться по відкритих поверхнях в квартирі: столи, відкриті полиці, тумбочки, стелажі – і зберіть все дрібне, що лежить на них, в одну велику коробку. Потім розкладіть речі по категоріяя: прикраси, косметика, побутові речі, техніка, елементи одягу, кухонне приладдя. Для кожної категорії виділіть окремий бокс, коробку або відділення органайзера.

Де зберігати інструменти

Дрилі, молотки, цвяхи і шуруповерти – не найпривабливіший декор в дизайні інтер’єру. Найзручніший спосіб зберігання інструментів – в гаражі. Будівельна компанія «Цитадель» пропонує придбати гараж в Івано-Франківську за доступною ціною.

Якщо гаражу немає, то можна підвісити інструменти на перфоровану панель, пегборд. Таку панель можна прикріпити до зворотної сторони дверей шафи або повісити в комору.

Як використовувати комору по максимуму

Система зберігання для комори в квартирі може допомогти вам створити інтер’єр мрії, де на очах буде стильний декор, а не дроти, інструменти та пилосос. Щоб всі господарські речі помістилися в комору, використовуйте гачки і органайзери на стінах та дверях. Стелажі також чудовий спосіб розширити простір, ніж просто все зберігати на підлозі.

Менеджери нашої компанії з радістю запропонують вам чудові варіанти квартир з коморою. Придбати комору – звільнити простір для життя та забути про хаос в квартирі.

Переваги прихованих систем зберігання в квартирі

Не забудьте про приховані можливості: купіть необхідного розміру контейнери, щоб зберігати речі під ліжком. Туди ви будете прибирати все, що потрібно приховати від очей – некрасиві дроти від техніки, праски та інші господарські приладдя. Приховані системи позбавлять кімнату від візуального шуму, а речі не будуть збирати пил і на довше збережуть свій зовнішній вигляд.

Як економити простір та зберігати речі?

Вигадуйте цікаві ідеї зберігання речей в квартирі. Наприклад, взуття необов’язково зберігати на килимку – так воно лише створює відчуття безладу. Замість цього можна купити незвичайну поличку для взуття або стильний настінний органайзер. Обирайте оригінальні по дизайну бокси, незвичайні полички і стильні шафки – так ви не тільки організуєте порядок, але і освіжите інтер’єр в квартирі.

Будівельна компанія «Цитадель» пропонує житло для тих, хто цінує якість! Якщо ви у пошуку затишної квартири, ми підберемо прекрасні варіанти в залежності від ваших побажань і можливостей. А студія дизайну від БК «Цитадель» точно знає, як правильно організувати простір в квартирі.

Ми створюємо якісне та доступне житло, тож якщо ви ще у пошуках «своєї» квартири телефонуйте нам за номером: 099 98-00-889, 097 98-00-889. З радістю покажемо наші об’єкти та про все розкажемо.

Чекаємо Вас також за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. П. Орлика 8.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Влада Гнатів
Влада Гнатів
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні