-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Професійні можливості для вчителів

-Реклама-spot_img
spot_img

Учителі щодня закохують у навчання та розпалюють жагу до знань навіть у найбільш непосидючих учнів! І це зовсім непросто – потрібно постійно розвиватися та ставати кращою версією себе. Як? Один із найзручніших та певною мірою найочевидніших способів – підвищення кваліфікації на онлайн-курсах.

Учительский must have: курси, які варто пройти

Пам’ятаєте часи, коли курсів для освітян в Україні майже не було? Так, колись, аби отримати нові знання, необхідно було їхати до найближчого районного чи обласного центру підвищення кваліфікації, витрачаючи час, сили та нерви. На щастя, ці часи минули! Тепер у нашій країні справді багато можливостей для професійного саморозвитку: педагоги можуть обирати серед численних курсів, тренінгів, воркшопів, конференцій тощо. А найприємніше – багато чудових заходів можна відвідати онлайн!

Звісно, велика кількість різноманітних суб’єктів підвищення кваліфікації стала причиною іншої проблеми: як обрати найкращий варіант? Насправді нюансів безліч, тож краще довіряти тим організаціям, які вже непогано себе зарекомендували. Серед них:

- РЕКЛАМА-
  • Освітній проєкт «На Урок». Ефективні курси підвищення кваліфікації для вчителів, які завжди прагнуть до нових знань. Матеріали створено справжніми майстрами своєї справи та випробувано на практиці. До того ж отримувати знання можна цілком безкоштовно. А всі охочі мають змогу отримати свідоцтва про проходження курсів. Дізнатися більше про онлайн-курси можна за посиланням: https://naurok.com.ua/courses.
  • Prometheus. Відома платформа онлайн-навчання, на якій можна знайти багато цікавих курсів (і не лише для вчителів). Але є і курси безпосередньо для освітян – цілий розділ! Також педагогів можуть зацікавити онлайн-курси з громадянської освіти та психології.
  • Дія. Цифрова освіта. Не просто курси, а справжні освітні серіали, завдяки яким можна дізнатися більше про онлайн-сервіси, інтерактивні технології, особливості організації ефективного навчального процесу та отримати важливі цифрові навички.

Із яких тем можна пройти курси на сайті «На Урок»

Курсві багато, всі неймовірно цікаві, а часу в педагогів, на жаль, так часто не вистачає! Що робити? Для початку – правильно розрахувати сили. І, звісно, обрати найактуальніші саме для вас теми та напрямки роботи. Що вас цікавить більше? Новітні практичні прийоми чи проєктне навчання? А може розвиток критичного мислення та медіаграмотності? Чи ви прагнете як слід розібратися в нюансах роботи закладу освіти? Про все це ви можете дізнатися завдяки онлайн-курсам від освітнього проєкту «На Урок». На сайті на вас також чекають лекції, присвячені таким важливим темам як:.

  1. Особливості викладання з використанням методу storytelling.
  2. Сучасні підходи до взаємодії з дітьми з точки зору психології.
  3. Нюанси роботи з учнями з особливими освітніми потребами.
  4. Інноваційні інструменти для максимально ефективної роботи вчителя.
  5. Таємниці опанування мистецтва педагогіки довіри.

І це лише маленька частинка того великого масиву нової інформації та актуальних знань, у які ви можете поринути. А головне – буде не лише корисно, а ще й цікаво. Тож не зупиняйтеся у професійному розвитку, долучайтеся до онлайн-курсів!

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні