-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Мешканцям Франківська розповіли, як правильно використовувати картку “Галка”, аби її не пошкодити

-Реклама-spot_img
spot_img

У КП “Електроавтотранс” розповіли, як правильно користуватися транспортною карткою “Галка”, аби її не пошкодити.

“Щоб картка “Галка” працювала якісно, до неї слід бережливо ставитися — не легковажити. Саме невірна експлуатація власниками транспортних карток “Галка” призводить їх до пошкодження”, – йдеться у дописі.

Отже, картку не рекомендовано тримати разом з ключами, монетами, магнітами та іншими твердими предметами, передає “Галка”.

Також не варто піддавати її прямому попаданню вологи або під дію високої температури. Карту не треба згинати, ламати чи шкодити іншим чином.

- РЕКЛАМА-

Під час прикладання транспортної картки «Галка» до валідатора необхідно витягнути картку з чохла або гаманця. Звернути увагу, щоб поруч не було інших електронних носіїв. Прикладати картку слід чітко до позначеного місця на валідаторі. А далі – тримайте її нерухомо кілька секунд до спрацювання звукового та візуального сигналу.

Додамо, що згідно з пунктом 5.10 цих Правил, власник транспортної картки несе повну відповідальність за її правильне використання. Відтак КП “Електроавтотранс” ІФ не здійснює безкоштовної заміни пошкодженої транспортної картки.

-РЕКЛАМА-

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні