-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Молодятам з Франківська на весілля замість квітів дарували іграшки – їх вони передали дітям з притулку

-Реклама-spot_img
spot_img

Подружжя з Прикарпаття Владислав та Ірина зібрали цілу купу корисних речей для Івано-Франківського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей, попросивши гостей не дарувати квіти та цукерки.

Замість того молодята просили купити щось для дітей, позбавлених батьківського піклування та сиріт. Все це вони передали до обласного центру. Про це розповіли на сторінці центру:

“Подарунки від щасливих молодят! До Івано-Франківського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей завітало молоде подружжя – Ірина і Владислав!Пара привезла для дітей центру іграшки, ігри, канцтовари, дитячі книжки, пазли,кульки, одяг, посуд…Всі ці речі на весілля молодятам приносили гості замість квітів та цукерок! Дуже дякуємо молодяткам за таку ініціативу та їхнім гостям, що підтримали таку гарну ідею! Бажаємо любові, щастя, достатку та взаєморозуміння Ірині і Владиславу! Велике спасибі Вам за благодійність”.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні