-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

“Як з козла молока”: Ніна Матвієнко розійшлася з чоловіком ФОТО

-Реклама-spot_img
spot_img

Пара у шлюбі 50 років.

Народна артистка України Ніна Матвієнко відверто розповіла про своє подружнє життя.

Так, 74-річна знаменитість приголомшила, що більше не живе з батьком її трьох дітей, Петром Гончаром. Про це вона поділилася у програмі “Позаочі”. За словами, знаменитості, вона сама стала ініціаторкою розриву та попросила художника виїхати з їхнього будинку та переселитися на дачу на Київщині. Пара у шлюбі 50 років.

- РЕКЛАМА-

“Я його попросила покинути мене. Він вважав, що він ще має своє життя, яке вибрав. Не було жодного скандалу, нічого. Тут було розуміння, що від нього вже жодної користі в домі. Як з козла молока. Я сказала: “Кажи людям, що я погана, чи те щось таке. Говори, що хочеш”. Але всі кажуть, що він мене покинув”, – поділилася Ніна Митрофанівна.

Ніна Матвієнко та Петро Гончар / © instagram.com/tonya_matvienko
Ніна Матвієнко та Петро Гончар / instagram.com/tonya_matvienko

Артистка додала, що їй більше не болить це питання. Матвієнко набридло все життя забезпечувати сім’ю й чоловіка. Тому виконавиця наважилася зняти з себе цей тягар.

“Я все життя була, як чоловік, забезпечувала сім’ю. Так навіщо воно на старість ще? У нього ніколи не було коштів. Ми жили на одну мою зарплату до 60 років. Але це була не його провина, тому що батько був українським патріотом, збирав ікони, хоча і був комуністом, у нього забрали партійний квиток. І вже сину не було дороги  через те, що сталося з батьком”, – розповіла зірка.

Ніна Матвієнко з чоловіком / © instagram.com/tonya_matvienko
Ніна Матвієнко з чоловіком / instagram.com/tonya_matvienko

Втім, вона запевнила, що ніколи не сварилася з Петром через те, що він не заробляв. Спершу Ніна думала, що щастя – це лише чоловік та діти. Але, за її словами, декілька разів він її дуже підводив. Одну з образ вона запам’ятала на все життя.

“Якось діти хворіли, а мені треба було йти на концерт ідеологів. Я йду на репетицію, а він тікає з дому, наздоганяє мене і каже: “Я не буду теж з дітьми сидіти. Вони хворі, то ти сиди з ними”. Через це я 16 років була невиїзною за кордон… Що я не прийшла на цей концерт. Мене здали”, – заявила знаменитість.

Ніна Матвієнко з чоловіком та дітьми / © instagram.com/tonya_matvienko
Ніна Матвієнко з чоловіком та дітьми / instagram.com/tonya_matvienko

Ніна Митрофанівна додала, що зараз між нею та чоловіком немає тепла та душевного спілкування.

Зауважимо, що цього року Ніна Матвієнко та Петро Гончар святкували “золоте весілля”. Пара одружилася 5 березня 1971 року.

Джерело

Нагадаємо 73-річна Ніна Матвієнко показала свій відпочинок в Єгипті з 5-річною онучкою. Фото

Ніна і Тоня Матвієнко знялись у витонченій фотосесії: фото

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Орися Корчун
Орися Корчун
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф. Журналіст-фрілансер. Випускник Національного університету імені Тараса Шевченка 2009 року.
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні