-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

У Івано-Франківську не вистачає вакцин від ковіду. Мер обіцяє відкрити пункт вакцинації на стадіоні

-Реклама-spot_img
spot_img

Сьогодні, під час оперативної наради, начальник Управління охорони здоров’я Марія Бойко повідомила, що в лікарнях Івано-Франківська кожного тижня від COVID-19 помирає 12-15 людей і це тільки міські жителі, ще 5-6 померлих – мешканці районів, інформує Правда.іф.

«Вакцин не вистачає для усіх охочих зробити щеплення. У області діють 72 пунктів щеплення. Очікуємо поставку вакцин до кінця тижня, адже ми залежимо від того, що нам виділять в області. На даний час AstraZeneca є 1,5 тисячі доз, ще 2 тисячі – CoronaVac. Це крапля в морі», – каже чиновниця.

«Хочу, аби ви у п’ятницю відкрили додатковий пункт вакцинації на стадіоні РУХ, попросимо освіту, вони там мають автошколу і площа стадіону велика. Мене не цікавить, як це зробити. Дамо лікарям матеріальну допомогу. У п’ятницю працюйте з 8 год. і до останнього пацієнта, організуйте 20 бригад. Щоб це був показовий процес.
Я особисто переговорю з Ляшком і організую вам вакцину», – сказав міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Влада Гнатів
Влада Гнатів
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету

1 коментар

Comments are closed.

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні