-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Сьогодні “Прикарпаття” зіграє останній офіційний матч перед зимовою перервою

-Реклама-spot_img
spot_img

26 листопада двома поєдинками стартує 20-й тур чемпіонату – заключний перед зимовою перервою у Першій лізі.

У Луцьку на полі стадіону “Авангард” місцева “Волинь” прийматиме івано-франківське “Прикарпаття”. Початок матчу о 17:30, пряма трансляція на телеканалі “Футбол-3”. Передуватиме грі та одразу після неї програма “Перша ONLINE”, повідомляє пресслужба МФК “Прикарпаття”.

Після шестиматчевої безпрограшної серії “Прикарпаття” зазнало двох “сухих” поразок від лідерів чемпіонату – “Металіста” (0:4 у гостях) та “Оболоні” (0:2 вдома). Незважаючи на ці прикрі невдачі, підопічні Олега Рипана утримують за собою п’яту позицію і випереджають “хрестоносців” на 6 очок, щоправда, суперник івано-франківців провів на одну гру менше.

- РЕКЛАМА-

“Волинь” в останніх п’яти матчах чемпіонату здобула дві домашні перемоги – над “Кременем” (3:2) та “Альянсом” (1:0) і зазнала трьох поразок – вдома від “Агробізнеса” (0:1) і на виїзді з “Поділлям” (0:2) та “Ужгородом” (0:1). Підопічні Альберта Шахова перебувають на 11-му місці у турнірній таблиці, в середині якої дуже велика щільність.

Гостям у п’ятницю не допоможуть дискваліфіковані Писко і Матушевський, а також кілька травмованих футболістів. У лучан через перебір карток матч пропускатиме Климець, відновлюються після пошкоджень ще кілька гравців.

Однак попри кадрові втрати на останній матч року обидві команди налаштовуються по-бойовому. Матч першого кола цього сезону не виявив переможця – 1:1. В Івано-Франківську забитими м’ячами у воротах своїх колишніх команд відзначилися Сад і Волошинович.

Традиційна фан-зона вже звично діятиме на території Палацу Потоцьких (вул. Шпитальна, 3). Вхід вільний – з документом про вакцинацію або тестом.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Влада Гнатів
Влада Гнатів
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні