-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Професійна система моніторингу для транспорту

-Реклама-spot_img
spot_img

Кожен хто здійснює транспортні перевезення, розуміє, як важливо дотримуватися усіх правил та не втратити цінний вантаж. Для власників важливо мати цілодобовий контроль над перевізниками та стежити за дотриманням правил дорожнього руху. Завдяки системі моніторингу транспорту, ви зможете не тільки стежити за правилами, але й за напрямком руху, щоб вчасно помітити зміну маршруту. З усіма завданнями справиться gps моніторинг vitex/ua , який дозволить у реальному часі встановити точне місцезнаходження будь-якого вантажу або транспорту.

Компанія Vitex розробила систему контролю рухомих об’єктів, що дозволяє встановлювати місцезнаходження у реальному часі. Для цього встановлюється комплект датчиків, а інформація з них надходить на ваші мобільні термінали. Ви зможете у реальному часі контролювати маршрут, а також відреагувати на непередбачену надзвичайну ситуацію, яка може трапитися у дорозі. У випадку крадіжки, то gps моніторинг допоможе встановити точне місцезнаходження та у найкоротші терміни відшукати цінний вантаж або надати необхідну допомогу водієві.

Саме така система часто використовується в компаніях, які займаються перевезенням, патрульні служби та компанії, які перевозять цінний вантаж. Встановлюючи цю систему на ваш транспорт ви зможете:

- РЕКЛАМА-
  • встановити точне місцезнаходження;
  • надати вчасно допомогу водієві;
  • зреагувати на надзвичайні ситуації;
  • слідкувати за дотриманням правил дорожнього руху;
  • побачити про зміну прямування вашого транспорту.

Окрім цього, компанія Vitex пропонує додаткове обладнання, яке допоможе не тільки встановити місцезнаходження, але дозволить здійснювати контроль над працездатністю техніки. Перевізник зможе не тільки спостерігати де знаходиться транспорт, але й контролюватиме її стан отримуючи сповіщення з датчиків двигуна, підвіски та інших, які ви забажаєте. Завдяки датчикам ви зможете здійснювати контроль палива, оберти двигуна та інше.

Разом із gps моніторингом компанії, які займаються перевезенням зможуть бути спокійними та у будь-який момент контролювати транспорт та вантаж. Компанія Vitex допоможе вам автоматизувати контроль за рухомими об’єктами, що дозволить контролювати швидкісний режим та виключити будь-які відхилення від маршруту, які можуть негативно впливати на безпеку вантажу та репутацію компанії.

 Разом із gps моніторингом ви будете впевнені в безпеці та вчасній доставці цінного вантажу.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні