-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Поблизу Микуличина заблукав літній чоловік – його дружина звернулася до рятувальників

-Реклама-spot_img
spot_img

Вчора, 17 грудня, о 18.05 годині до ОКЦ ГУ ДСНС в області поступило повідомлення від громадянки про те, що її 69-річний чоловік, житель Івано-Франківська, 17.12.2021 біля 12.30 вирушив із с. Микуличин Надвірнянського району до своїх родичів, які проживають на ур. Погари (гірська місцевість) вказаного населеного пункту і на даний час не прибув до місця призначення, місце перебування невідоме, зв’язок з особою відсутній.

За інформацією дружини встановлено, що в чоловіка можливе погіршення самопочуття, у зв’язку із наявною хворобою серця, повідомляє своїх читачів інформаційний ресурс Правда іф, із посиланням на управління з питань цивільного захисту населення Івано-Франківську ОДА.

О 19.40 для проведення пошуково-рятувальних робіт направлено рятувальників ПРВ Яремче (5 чол., 1 од. тех.). Також, для проведення пошукових робіт було залучено працівників поліції та родичів зниклої особи.

- РЕКЛАМА-

По прибуттю до місця події, поспілкувавшись з очевидцями попередньо було встановлено ймовірне місце перебування особи.

О 20.45 рятувальники спільно з працівниками поліції відшукали чоловіка, який заблукавши не зміг добратися до пункту призначення та перебував на території одного з помешкань на ур. Погари (2 км. від своїх родичів).

О 21.10 особу супроводжено та в задовільному стані передано родичам. 

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні