-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

На Прикарпатті неазабром працюватиме окрема бригада аеромедичної евакуації

-Реклама-spot_img
spot_img

Вже незабаром в Івано-Франківському обласному Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф працюватиме окрема бригада аеромедичної евакуації.

Про це повідомили у департаменті охорони здоров’я Івано-Франківської ОДА.

16 та 17 грудня інструктори Всеукраїнської ради реанімації під керівництвом директорки центру симуляційного навчання ТНМУ ім І.Я. Горбачевського Галини Цимбалюк навчали медиків бригади працювати за міжнародним курсом Advanced Life Support (професійні реанімаційні заходи у дорослих) від European Resuscitation Council.

- РЕКЛАМА-

Спецбригаді доведеться мати справу з пацієнтами у критичних станах (ГКС, септичний шок, анафілаксія, гіреркаліємія, важкий напад БА, раптова зупинка кровообігу…), то ж вміння працювати за уніфікованим міжнародним протоколом – просто обов’язкове для членів бригади аеромедичної евакуації.

Нагадаємо, що в квітні цього року першу таку бригаду було сформовано у Львівському обласному Центрі ЕМД та МК. Вже після Нового року медичний гелікоптер обслуговуватиме і Івано-Франківськ

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Влада Гнатів
Влада Гнатів
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні