-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

На гірських перевалах Франківщини розгорнули пункти обігріву

-Реклама-spot_img
spot_img

На Яблуницькому, Вишківському, Кривопільському та Буковецькому перевалах, що на Прикарпатті розгорнули мобільні пункти обігріву.

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області.

Станом на 6.00 13 січня на Яблуницькому перевалі -16 градусів морозу, на Вишківському – 14 градусів, Кривопільському та Буковецькому – 13 градусів. На всіх перевалах розгорнуто мобільні пункти обігріву, — йдеться у повідомленні.

Перечекати мороз можна в місцях відстою транспортних засобів в розрізі автомобільних доріг загального користування. Карат місць відстою за посиланням.

- РЕКЛАМА-

Ситуація — під цілодобовим контролем відповідальних працівників Служби автомобільних доріг. Чергові диспетчери Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області: 067-340-39-62 та 034-272-22-28.

Підрядні підприємства продовжили протиожеледну обробку покриття на дорогах державного значення. Підрядні підприємства продовжили протиожеледну обробку покриття на дорогах державного значення.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні