-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Ремонт ноутбуків від Reboot Service – швидка та надійна послуга

-Реклама-spot_img
spot_img

Ноутбуки – це невід’ємна частина сучасного життя. Вони стають у нагоді в різних сферах, особливо відіграють велику роль під час роботи, адже у кожну професію впроваджено новітні технології та електронні засоби, з якими неможливо справитись без додаткової техніки. Але, на жаль, гаджети також з часом виходять з ладу, починають погано працювати або взагалі не вмикаються. В таких випадках необхідно провести діагностику та ремонт ноутбуків, щоб виявити та усунути несправності.

Найпоширеніші поломки ноутбуків

Існує велика кількість різних несправностей, з якими може кожен зіткнутися під час експлуатації ноутбука. Виходячи з багаторічного досвіду, ми зібрали список поломок, котрі трапляються найчастіше:

·       несправність USB-портів;

- РЕКЛАМА-

·       нетримання заряду батареї;

·       перегрів відеокарти та замикання в материнській плати;

·       попадання рідини на клавіатуру;

·       несправність блоку живлення (найпоширеніша проблема – більше 35% клієнтів звертаються саме з нею);

·       перестали функціонувати модулі пам’яті DDR;

·       збій Windows (проблема, з якою наші спеціалісти справляться за декілька годин);

·       девайс не заряджається – така проблема виникає через порушення цілісності гнізда зарядки або через несправність акумулятора;

·       перегрів пристрою через засмічення системи охолодження;

·       несправність клавіатури – найчастіше виникає через неправильну експлуатацію, неакуратне користування або неякісні комплектуючі.

Для того, щоб виявити в чому все ж таки проблема, необхідно зробити діагностику, яку спеціалісти нашого сервісу проводять швидко, а головне – безкоштовно.

Ремонт ноутбуків від Reboot Service – швидка та надійна послуга

Основні роботи по ремонту

Reboot Service надає весь спектр послуг, який стосується ремонту ноутбуків. Наші спеціалісти терміново реагують на заявку та лагодять гаджети в майстерні або на дому. В процесі проведення чистки та технічного обслуговування, наші майстри використовують лише сучасне обладнання, а також якісні та оригінальні деталі.

Ми ремонтуємо всі ноутбуки, не залежно від виробника. Виконуємо всі етапи, які сприяють відновленню функціонування пристрою:

·       очищення від пилу та іншого сміття;

·       ремонт клавіатури, дисплея, корпусу, кришки, материнської плати;

·       ремонт після заливу;

·       заміна відеокарти, процесора, відеочіпа;

·       роботи з материнською платою, портами, блоком живлення, акумулятором та з іншими деталями.

Ремонт ноутбуків від Reboot Service

Причин поломок є безліч і не завжди цьому сприяє господар ноутбуку. Адже не обов’язково потрібно його залити чи кинути. Наприклад, до несправності може призвести несвоєчасно очистка від забруднень, а з подібною роботою справитися самостійно важко, крім того, не кожен здатен зробити це якісно. Тому профілактика – це фундамент надійного функціонування пристрою.

Також, ноутбук часто перестає функціонувати через різні віруси, несумісність програмного забезпечення чи виходу із ладу будь-якої деталі. Знайти причину та швидко усунути несправність – це задача справжніх професіоналів. Адже всі поломки можна швидко діагностувати та виправити, головне – довіритись спеціалістам своєї справи, котрі працюють в нашому сервісному центрі.

Ми швидко повернемо Ваш ноутбук  до роботи. Всі послуги будуть виконані за мінімальний проміжок часу, надійно та якісно, а головне – за помірну ціну. Крім того, ми надаємо гарантії на роботу.

Не варто зволікати та чекати слушного моменту. Звертайтеся в  Reboot Service і Ви будете приємно здивовані результатом!

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні