-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

У Франківську небайдужі рятують життя дитині, а горе-батьки живуть у власне задоволення ФОТО

-Реклама-spot_img
spot_img

В Івано-Франківській громаді служба у справах дітей і поліція намагається допомогти дитині, матір якої позбавлена батьківських прав і не сплачує аліменти.

Служба дітей ІФ розповіла історію про те, як небайдужі люди та опікун намагаються врятувати життя дитини, в той час, як батьки боргують аліменти і понабирали швидких кредитів, щоб жити у власне задоволення, інформує “Бліц-Інфо”.

“В такому жалюгідному стані знайшла комісія у складі працівників Служби у справах дітей та Ювенальна Превенція Прикарпаття житло, співвласниками якого є малолітня дівчинка та її матір. В той час, як багато мешканців нашої громади і заробітчан в Італії збирають кошти на лікування та оперативне втручання дитині за кордоном, мати і батько спокійно ходять по місту, живуть у власне задоволення і навіть не думають, чим допомогти маленькій, дуже хоробрій дівчинці. Опікун дитини винаймає житло, у якому проживає з дитиною”, – кажуть у Службі.

Після численних нарад у Службі, батьки погодилися передати малолітній доньці власність на половину цієї квартири замість сплати аліментів. Але виникли чергові складнощі. З’ясувалося, що заборону на продаж даного житла накладено не тільки за несплату аліментів – матір набрала швидких кредитів, ніколи ніде не працювала.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Влада Гнатів
Влада Гнатів
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні