-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Наказував бомбити пологовий: Названо ім’я нелюда, який керує облогою Маріуполя

-Реклама-spot_img
spot_img

Облогою українського Маріуполя, який зазнав колосальних руйнувань через російське вторгнення, керує генерал-полковник путінської армії Михайло Мізинцев.

Саме він віддавав накази бомбити пологовий будинок та драмтеатр у місті, де ховалися тисячі мирних жителів передає Правда іф з посиланням на obozrevatel

Ім’я одного з головних російських окупантів назвав радник глави українського МВС Антон Геращенко у Telegram. Він зазначив, що це стане в нагоді для Міжнародного суду в Гаазі й трибуналу.

За його словами, 59-річний воєначальник Мізинцев – улюбленець глави країни-агресора РФ Володимира Путіна. У минулому він керував операцією в Сирії.

- РЕКЛАМА-

З грудня 2014 року топокупант був начальником національного центру управління обороною РФ. До генерал-полковника його підвищили 2017-го.

“Це він віддавав накази бомбити пологовий будинок, дитячу лікарню, драмтеатр, будинки мирних жителів. Це він знищує Маріуполь, як раніше знищував сирійські міста“, – наголосив Геращенко.

Наказував бомбити пологовий: Названо ім'я нелюда, який керує облогою Маріуполя
Генерал Мізинцев керує облогою Маріуполя

Довідка: Михайло Мізинцев народився 10 вересня 1962 року в селі Аверинській Сямженського району Вологодської області РФ. У 1980 році закінчив Калінінське суворовське військове училище, у 1980-1984 рр. проходив навчання в Київському вищому загальновійськовому командному училищі. Після закінчення, до 1989-го був командиром розвідувального взводу, розвідувальної роти танкового полку танкової дивізії у Групі радянських військ у Німеччині тощо.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Петро Якимчук
Петро Якимчук
Журналіст, фрілансер. Інформаційний оглядач інтернет-ресурсу Правда іф. Закінчив економічний факультет ПНУ.
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні