-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

В Офісі Президента розповіли, хто запросив акторку Анджеліну Джолі до України

-Реклама-spot_img
spot_img

До Львова 30 квітня приїхала зірка Голлівуду Анджеліна Джолі. В Офісі Президента розповіли, хто запросив акторку до України.

Джерело: фейсбук Дарії Зарівни

Джолі дуже вразила поїздка до Львова та Борислава. Після повернення до Сполучених Штатів вона прокоментувала зустріч з дітьми, які постраждали внаслідок цинічного вторгнення Росії в Україну.

Радниця з питань комунікацій керівника Офісу Президента Дарія Зарівна розповіла, що нарешті може офіційно зізнатися, хто насправді стоїть за приїздом Анджеліни Джолі в Україну і в кого є її телефонний номер.

Для протоколу: про “Львівські круасани” він не просив. Як кажуть на Галичині, так сі стало,– зазначила Зарівна.

- РЕКЛАМА-

Голлівудську зірку до України запросив голова ОП Андрій Єрмак. Його радниця також опублікувала фото онлайн-розмови керівника ОП та Джолі.

“Це вже далеко не перший зум Андрія Єрмака та Анджеліни Джолі, але після цієї розмови можу впевнено сказати, що наша історія з Анджеліною тільки починається. Скоро самі все побачите”, – додала Зарівна.

Вона підсумувала, що Джолі – розумна, глибока, дуже смілива і сильна жінка. Офіс Президента вдячний їй за підтримку України

В Офісі Президента розповіли, хто запросив акторку Анджеліну Джолі до України
Єрмак розмовляв з Джолі у зумі / Фото Дарії Зарівни

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні