-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Де у Львові можна покататися на самокаті: топ місць для прогулянок

-Реклама-spot_img
spot_img

Діти полюбляють активні розваги, особливо на свіжому повітрі. Щоб малюки не нудьгували, не сиділи безперервно зі смартфоном або перед телевізором і повноцінно розвивалися, придбайте для них самокати у Львові. Дитині легко освоїти цей вид транспорту, він безпечний та недорогий. У Львові є достатньо місць для активних прогулянок. Пропонуємо добірку найбільш популярних.

Скейт-парк біля Порохової вежі

Поки батьки спокійно відпочивають, спілкуються з друзями та насолоджуються природою, діти можуть поганяти на самокаті по рівних асфальтованих доріжках. Парк розташований майже в центрі Львова, до нього зручно дістатися з багатьох локацій. Тут є де зробити перерву на обід чи просто перекусити. Також можна взяти у прокат ролики або скейт.

Стрийський парк

Це місце вважають одним із найстаріших у місті, його люблять туристи. Парк дуже мальовничий. У будь-яку пору року тут багато відпочивальників та спортсменів. Це чудове місце для піших прогулянок, пробіжок, катання на велосипеді та самокаті. Можете влаштувати змагання з дитиною, насолоджуючись гарними краєвидами платанових алей, оранжерей і озерами з лебедями. На території нерідко проводять різні заходи, тож і дорослим, і дітям буде весело й цікаво.

- РЕКЛАМА-

Лісопарк «Погулянка»

Центральна алея розділяє цю місцевість на декілька частин. Прогулянкові маршрути є по периметру, а також на пагорбах. Тут багато бігових доріжок, усі вони в чудовому стані. Дитині сподобається кататися на самокаті в теплу пору року. Ті, хто втомився, можуть посидіти на лавочках і помилуватися гарною природою.

Парк культури та відпочинку

Ця пам’ятка садового мистецтва знаходиться у Галицькому районі. У парку багато атракціонів, зелених зон, доріжок. Чудове місце для активного відпочинку з малечею! Тут часто організовують різноманітні конкурси, фестивалі, спортивні змагання. Кататися по рівному покриттю приємно та безпечно. А коли діти захочуть відпочити, можна влаштувати пікнік на траві, взявши із собою щось перекусити.

Скейт-парк на Богдана Хмельницького

Він розташований далеко від центру міста, і це не є недоліком. Тут відпочивають переважно місцеві. Парк зручно облаштований для катання на скейті, але ганяти на самокаті також класно. До речі, можна безкоштовно взяти в оренду ролики і всією сім’єю спробувати себе в новому виді спорту.

Бухта Вікінгів

Вона знаходиться у передмісті Львова. Відпочинок тут приваблює любителів яскравих вражень та екстриму. Довжина доріжок – 3 км, а загальна площа займає 12 га. Тут дуже гарні краєвиди. Можна покататися з дітьми наввипередки або просто відпочивати та спостерігати, як вони бавляться. У комплексі пропонують велосипеди, ролики та веломобілі у прокат.

Тепер ви знаєте місця, де можна гарно провести час. Завітайте в інтернет-магазин Алло у Львові, вибирайте дитячий і дорослий мобільний транспорт. Активне й веселе дозвілля допомагає відганяти сумні думки та зміцнювати сімейні узи.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні