-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Раніше судимий чоловік викрав на Львівщині автомобіль і втік на ньому до Франківська

-Реклама-spot_img
spot_img

Поліцейські Львівщини за співпраці з співробітниками кримінальної поліції Стрийського районного управління поліції та колегами з Івано-Франківської області затримали зловмисника причетного до незаконного заволодіння автомобілем.

Завдяки камерам відеоспостереження «Безпечна Львівщина» співробітники кримінальної поліції Стрийського районного управління поліції оперативно встановили місцеперебування викраденого автомобіля та спільно з колегами з Івано-Франківської області затримали зловмисника, інформує Правда.іф з посиланням на пресслужбу Поліції Івано-Франківської області.

9 червня, близько 10.20, до поліції надійшло повідомлення від мешканця одного з сіл Стрийського району про викрадення його автомобіля «Нісан Кашкай».

- РЕКЛАМА-

На місце події негайно прибули оперативники кримінальної поліції, слідчі та інші співробітники Стрийського районного відділу поліції. Як встановили правоохоронці, невідома особа незаконно заволоділа автомобілем заявника, що стояв у гаражі на приватному подвір’ї, та поїхала на ньому в невідомому напрямку.

Раніше судимий чоловік викрав на Львівщині автомобіль і втік на ньому до Франківська

Негайно була введена спеціальна поліцейська операція, орієнтування на викрадений автомобіль були надіслані у всі територіальні підрозділі поліції Львівщини та сусідніх областей.

Проведеними заходами, за допомогою камер відеонагляду «Безпечна Львівщина» правоохоронці встановили, що викрадений автомобіль рухається в бік Івано-Франківської області. Вже невдовзі оперативники кримінальної поліції спільно із колегами з поліції Івано-Франківщини зупинили «Нісан» в обласному центрі. Також було встановлено особу зловмисника, причетного до незаконного заволодіння транспортним засобом, 32-річного мешканця Стрия, який вже був неодноразово судимий, у тому числі, за аналогічний злочин.

Він затриманий у порядку ст.208 Кримінального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Раніше судимий чоловік викрав на Львівщині автомобіль і втік на ньому до Франківська

Слідчі Стрийського районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Досудове розслідування триває.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні