-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Кабаєва носить сережки за 9 тисяч доларів, створені нащадком емігрантів із Києва

-Реклама-spot_img
spot_img

Коханка Путіна, а може, вже і дружина, мабуть, не планує носити білоруський трикотаж, відмовлятися від прикрас із діамантами та люксових сумок. Пише ТСН

У вихідні Аліна Кабаєва відвідала виставку Врубеля у Російському музеї в Санкт-Петербурзі. Знімки ексспортсменки розлетілися соцмережами.

Ми вже писали, що Кабаєва приїхала на виставку у простій на перший погляд білій футболці, джинсах, подовженому блакитному жакеті і була взута у білі кросівки. В руках вона тримала сумку Valentino Roman за 3 650 доларів, а у вухах у неї були коштовні сережки, схоже, від відомого британського ювелірного дому Graff.

Аліна Кабаєва / © fontanka.ru
Аліна Кабаєва / Фото: fontanka.ru

Дуже схоже, що на Кабаєвій сережки-цвяшки Pave Butterfly Mini із білого золота, прикрашені діамантами. Сережки Butterfly загальною вагою 1,10 карата та вартістю 9 тисяч доларів.

- РЕКЛАМА-
Сережки Pave Butterfly Mini / © graff.com
Сережки Pave Butterfly Mini / Фото: graff.com

Цікавий факт, Лоуренс Графф зумів побудувати цілу діамантову імперію лише за 10 років, а ще він був нащадком емігрантів з Києва (батьки майбутнього ювеліра втекли від єврейських погромів до Англії, де в лондонському робочому районі Степні в Іст-Енді 1938 року народився Лоуренс).

Працювати в ювелірному бізнесі Графф почав у 15 років і був підмайстром у ювеліра. За десять років він уже мав свою ювелірну кампанію, а ще за 10 років був нагороджений орденом королеви Єлизавети II (премія королеви в галузі промисловості та експорту вважається найвищою нагородою для британської компанії). 2013 року Граффа було призначено кавалером Ордену Британської імперії за заслуги перед ювелірною промисловістю.

Лоуренс Графф / © Getty Images
Лоуренс Графф / Фото: Getty Images

На ринку бренд Graff з’явився 1960 року і посів свою нішу, всупереч серйозній конкуренції таких відомих брендів як Cartier і Tiffany. Сьогодні бренд очолює рідний брат засновника Реймонд Графф. А славиться ювелірний дім тим, що спеціалізується на обробці рідкісних алмазів та високими темпами створення нових прикрас.

У колекції Кабаєвої ці сережки – не єдині. На старих фото гімнастки її можна побачити в інших сережках-метеликах, схоже, також від ювелірного дому Graff.

Аліна Кабаєва / © Associated Press
Аліна Кабаєва / Фото: Associated Press

В Instagram бренду принаймні є дуже схожі сережки, які входять до комплекту прикрас.

Нагадаємо Аліна Кабаєва прийшла до музею із сумкою Valentino за 3650 доларів

-РЕКЛАМА-

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Орися Корчун
Орися Корчун
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф. Журналіст-фрілансер. Випускник Національного університету імені Тараса Шевченка 2009 року.
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні