-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

У Франківську волонтерам не вистачає воску та парафіну для виготовлення окопних свічок

-Реклама-spot_img
spot_img

Як писали ЗМІ раніше, Ведана Звенигородська близько року займалася виготовленням декоративних свічок, але війна змусила трохи змінити профіль. Відтепер вона виготовляє спеціальні свічки для захисників.

Зараз їй з волонтерами не вистачає необхідних матеріалів для виготовлення окопних свічок, а саме – немає чим заливати готові бляшанки.

“Ці чотири місяці наша майстерня працювала завдяки тому, що приносили люди. Але момент, якого я так боялась, настав – немає з чим працювати, немає чим заливати вже готові бляшанки під окопні свічки. Дуже потрібен парафін, віск, недогарки свічок!”, – йдеться у дописі.

Якщо купувати парафін, то за день роботи використовується 35-50 кілограмів, а це 3 000-5 000 гривень в день, що для волонтерів нереальна сума.

“Тому маю до вас прохання, хто має вдома недогарки, приносьте, хто може зробити збір у своїх ОСББ, робіть, хто може піти по церквах, або попрохати знайомих священників віддавати нам недогарки, будь ласка, просіть!”.

Нагадаємо, що за чотири місяці волонтери виготовили близько 6 000 окопних свічок.

Контактний телефон:

- РЕКЛАМА-

0501541938 Ведана

0664084242 Сергій

Фінансово можна допомогти:

5168752015906921

Банка для донатів Монобанк https://send.monobank.ua/jar/68tFvjqYRk

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні