-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Складані смартфони: переваги та недоліки

-Реклама-spot_img
spot_img

Кілька років тому на ринку з’явилися складані смартфони – гібриди, які здатні перетворюватися з телефону на планшет. Вони ще не стали повноправними членами ринку, адже для більшості покупців вони досі залишаються екзотикою.

Якщо ви бажаєте придбати такий інноваційний гаджет, то можна придивитися до Samsung Flip 4 у Samsung Experience Store. Цей авторизований брендовий магазин пропонує лише оригінальну техніку Samsung за демократичними цінами, є можливість оформлення кредиту або оплати частинами. Щоб придбання було ще більш приємним, можна взяти участь у програмі лояльності SamsungClub, завдяки якій можливе накопичення бонусів, отримання подарунків та спецпропозицій. Samsung Experience Store – це завжди вдале рішення.

Переваги складаних смартфонів

Серед переваг інноваційних пристроїв слід назвати:

- РЕКЛАМА-
  • ексклюзивність;
  • великий розмір дисплея;
  • високу якість селфі;
  • ергономіку.

Головною перевагою телефонів даного типу є ексклюзивність, адже не так багато виробників пропонують такі гаджети. Якщо ви придбаєте такий смартфон, то будьте певні – люди, що оточують вас, одразу помітять його, адже наразі це екзотика. Тож, якщо ви бажаєте привернути до себе увагу, то придбання Samsung Flip 4 буде найкращим рішенням.

Якщо ви вважаєте, що сучасні смартфони мають замалий дисплей, то гнучкі гаджети зможуть задовольнити цю вимогу. Діагональ екранів багатьох таких пристроїв перевищує 7 дюймів, тож вони ідеально підходять для багатозадачності, перегляду різноманітного медіаконтенту та подібних маніпуляцій.

Для зйомки селфі може бути використана основна камера, тож не дивно, що якість таких фото буде вищою, ніж при використанні фронтальної камери.

Хоча такі пристрої мають великі екрани, вони досить ергономічні, адже з собою носити їх дуже легко. Їх розмір у складеному стані менше, ніж у звичайних смартфонів, тож апарат можна покласти до кишені сорочки або джинсів.

Недоліки складаних смартфонів

Основним недоліком інноваційних смартфонів є висока ціна, адже вам доведеться добряче витратитися на придбання гаджета. Поводитися з таким апаратом треба обережно, бо ще одним недоліком є крихкість. Також у подібних моделях ще не реалізовано захист від вологи. Тож треба зазначити, що термін експлуатації гнучкого смартфона через особливості конструкції буде певною мірою залежати від користувача.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні