-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Привласнив понад мільйон гривень благодійних внесків на підтримку ЗСУ: на Франківщині повідомили про підозру псевдоволонтеру

-Реклама-spot_img
spot_img

За даними слідства, з травня по серпень 2022 року підозрюваний, позиціонуючи себе волонтером, через соціальну мережу збирав кошти для допомоги Збройним силам України та особам, які потребують допомоги у зв’язку з військовою агресією росії проти України.

Він збирав пожертви на особисті банківські рахунки для придбання автомобілів, приладів нічного бачення, безпілотників, тепловізійних прицілів та інше, пише Правда з посиланням на пресслужбу Івано-Франківської обласної прокуратури.

Такими чином отримав від громадян понад 1 млн 171 тис. грн, які привласнив та розпорядився ними на власний розсуд.

Викриття протиправної діяльності проводилось прокурорами спільно із працівниками відділу протидії кіберзлочинам у Івано-Франківській області та співробітниками СБУ в Івано-Франківській області.

Привласнив понад мільйон гривень благодійних внесків на підтримку ЗСУ: на Франківщині повідомили про підозру псевдоволонтеру

Досудове розслідування здійснюють слідчі Калуського районного відділу поліції ГУ НП в Івано-Франківській області.

- РЕКЛАМА-

Підозрюваного затримано в порядку ст.208 КПК України. Наразі вирішується питання про обрання щодо нього запобіжного заходу.

Нагадаємо, мова йде про Віталія Хемича — сина підприємця та ексдепутата Калуської міської ради Ігоря Хемича. Кореспондентці Суспільного Ігор Хемич сказав, що про псевдоволонтерство не знав ані він, ані сім’я.

Сам Віталій Хемич опублікував відеозвернення у Facebook, в якому зізнався, що є залежним від азартних ігор. Також чоловік попросив вибачення у тих, в кого виманив гроші.

Олег Хемич повідомив, що усі борги брата уже почав сплачувати.

Нагадаємо, що Франківський суд вийшов за межі граничного розміру грошової застави, визначаючи запобіжний захід місцевим псевдоволонтерам.

-РЕКЛАМА-

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні