-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Kalush Orchestra вирушає в тур до США та Канади, аби зібрати кошти для допомоги Україні

-Реклама-spot_img
spot_img

Гурт Kalush Orchestra вже за тиждень вирушає у великий концертний тур США та Канадою, де буде збирати кошти для допомоги Україні. Раніше їм вдалось зібрати 54 мільйони гривень на своїх виступах.

Переможці Євробачення-2022 мали дати концерти у семи найбільших містах США та Канади. Проте ажіотаж був таким, що квитки миттєво розкупили, тому команда гурту у Торонто та Нью-Йорку прийняла рішення організувати додаткові концерти. Концерти проходитимуть майже щодня з 20 жовтня до 10 листопада. Загалом українці покажуть 18 концертів за 3 тижні. Про це повідомляє Правда.іф з посиланням на 24 канал.

Kalush Orchestra вирушає в тур до США та Канади, аби зібрати кошти для допомоги Україні
Гурт Kalush Orchestra їде в тур у США та Канаду / Фото пресслужби

Це перша поїздка для нашого гурту до США і Канади, дуже хвилююче. Ми маємо показати усьому світу, які українці сильні та донести це через нашу музику! Наша ціль – щоб українська музика звучала на весь світ, щоб про нашу культуру дізнавалися якомога більше. Також, хочеться, щоб якомога більше людей дізналося про наш концертний тур, завітало на концерти та донатили до фонду допомоги Україні,– каже лідер гурту Kalush Orchestra, Олег Псюк.

Артисти поділились, що за останні місяці об’їхали майже всю Європу та зібрали на підтримку України 54 мільйони гривень! Тепер їхня ціль масштабніша – зробити подібне у США та Канаді. Тому вони закликають приходити на концерти та донатити на прискорення спільної перемоги у війні з Росією. На усіх своїх виступах гурт Kalush Orchestra возить унікальний QR-код, за допомогою якого всі, хто приходять на концерти Kalush Orchestra, можуть донатити кошти, які надходять на офіційний Держфонд.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні