-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Як впливає пластикове сміття на довкілля?

-Реклама-spot_img
spot_img

Шкода пластика для природи загалом дуже важко недооцінити за низкою чинників:

  • розкладання протягом 400 років. Щодня пластикових відходів стає дедалі більше і, якщо так продовжитися, кількість сміття в океані перевищить популяцію всіх риб;
  • деградація на найдрібніший пластик. Він осідає в грунті та воді, а пізніше в людському організмі, викликаючи відхилення та хвороби;
  • забруднення пластиком – це катастрофа для флори та фауни, адже вона не може нормально розвиватися та існувати на подібних ділянках;
  • Переробка стандартного пластику має на увазі значний викид вуглецю, що негативно позначається на екології в цілому.

Нехай звичні поліетиленові пакети полегшують наше життя, проте шкодять майбутньому і навіть сьогоденню. Проблему на даний момент вирішують пакети, що біорозкладаються. Їхня головна перевага полягає в найбільш швидкій деградації під впливом спеціальних засобів. Більше того, компостування доступне навіть в домашніх умовах.

З біорозкладного матеріалу також можна виготовляти різні види продукції, включаючи прозорі пакети з логотипом. Гарантуємо, що на свій зовнішній вигляд упаковка залишиться привабливою для клієнтів і для маркетингових цілей підійде найкращим чином.

- РЕКЛАМА-

Як подолати пластикове забруднення?

Біорозкладні пакети здатні вплинути на проблему, але не вирішити її цілком. Справа в тому, що для деградації подібної продукції знадобляться спеціальні засоби, за яких стає доступним компостування навіть удома. При цьому людство має звернути увагу і на інші методи боротьби із пластиковим сміттям.

Використання пластику по максимуму.

Йдеться про повторне використання продукції із цього матеріалу. Відмовитися від пластику одночасно досить важко. Це означає, що слід продовжувати життя в такій упаковці, посуді і т.д., а не відразу викидати після першого використання. Такий підхід здатний зменшити кількість пластикових відходів.

Переробка.

Небезпечний пластик може стати дружнім. Зараз особливо популярні товари із переробленого пластику. Така продукція підходить і для зберігання їжі, і для побутових потреб.

Сортирування сміття.

Переваг у цьому випадку маса: економія часу, швидша та ефективніша утилізація та інше.

Масовий перехід на менш небезпечні види пакування.

Йдеться саме про біорозкладний пластик. Еко-пакети – це набагато менша шкода і при виробництві, і при утилізації.

Що можна використати замість пластику?

На сьогоднішній день існує багато варіантів, щоб зменшити забруднення повітря України.

  • Текстиль.

Користуватися шопперами зараз модно і турбота про екологію внесли свій внесок у цей тренд.

  • Продукція із переробленого пластику.

Її покупка прямо спонсорує індустрію утилізації та переробки пластикового сміття.

  • Еко пакети.

Зверніть увагу, що деякі види безпечні тільки на словах. Наприклад, оксорозкладаються пакети. Справа в тому, що упаковка складається повністю із пластику, а кілька відсотків у ній – це речовини, що прискорюють розкладання. Головна небезпека в тому, що деградація відбувається на найдрібніший пластик, що осідає у воді та ґрунті, а вже пізніше і в наших організмах. Таку продукцію важливо сортувати, а краще повністю відмовитись від використання. Наприклад, упаковка, що оксорозкладається, в Україні заборонена законом.

Торгова марка МПАК – це біорозкладні пакети в широкому асортименті: виготовлення будь-яких видів та типів, брендування, необхідні обсяг та кількість. Професіонали компанії знають все про безпечну упаковку для вашого бізнесу та клієнтів!

-РЕКЛАМА-

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні