-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Скандальний прикарпатський регіонал отримав високу посаду в пенітенціарній службі

-Реклама-spot_img
spot_img

Начальник Департаменту з питань виконання кримінальних покарань полковник внутрішньої служби Сергій ГРЕЧАНЮК представив особовому складу Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань Міністерства юстиції та запрошеним високоповажним гостям нового керівника управління – Ігоря ТИМОЧКА та побажав конструктивної роботи, невичерпних сил та успіхів у всіх починаннях.

Скандальний прикарпатський регіонал отримав високу посаду в пенітенціарній службі

У свою чергу, Ігор Ярославович подякував за довіру та наголосив, що розуміє всю відповідальність за доручену йому роботу і запевнив, що докладе максимум зусиль для злагодженої роботи в команді кримінально-виконавчої служби. Про це повідомляє Правда.іф з посиланням на Західне міжрегіональне управління з питань виконання кримінальних покарань.

Скандальний прикарпатський регіонал отримав високу посаду в пенітенціарній службі

Довідково: 50-річний Ігор Тимочко родом з Івано-Франківщини. Дотепер Ігор Тимочко деякий час обіймав посаду заступника начальника з питань стратегічного розвитку Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань. Раніше працював заступником начальника Харківського обласного управління лісового та мисливського господарства. На місцевих виборах 2020 року балотувався до Івано-Франківської облради від партії «Слуга народу», однак не пройшов.

- РЕКЛАМА-

Повноваження Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань поширюються на територію шести західних областей (Львівської, Волинської, Закарпатської, Івано-Франківської, Рівненської та Тернопільської).

Зазначимо, що екс-регіонал (був депутатом фракції “Партії регіонів” у Долинській районної раді з 2010 по 2014 рр.) фігурував у скандалі з розкраданням лісу. Також Ігоря Тимочка звинувачували в знищенні одного з найбільших державних лісових підприємств області, незаконному звільненні працівників, лобізмі інтересів приватних фірм та корупції. Під час революції Гідності регіонал та екс-очільник Вигодського лісгоспу підпав під люстрацію і написав заяву про звільнення, згодом програв всі суди, намагаючись поновитися на посаді.

Читайте також:

Скандальний прикарпатський регіонал так і не отримав високої посади, на яку претендував упродовж тривалого часу

Прикарпатські активісти показали, як чиновники часів Януковича із розкішними маєтками, знову намагаються сісти на «лісові потоки» Прикарпаття (відеофакт)


НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні