-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Чоловік натрапив на шахраїв, мріючи про відпочинок у Буковелі на новорічні свята

-Реклама-spot_img
spot_img

Уже кіль­ка ро­ків пос­піль на­пе­ре­дод­ні різ­двя­них і но­во­річ­них свят шах­раї ви­ко­рис­то­ву­ють схе­му зі зда­чею в орен­ду жит­ла у ку­рор­тних міс­течках.

По­лі­ція зас­те­рі­гає: щоб не зіп­су­ва­ти со­бі нас­трій і від­по­чи­нок, орен­дуй­те по­меш­кання ли­ше у пе­ре­ві­ре­них лю­дей та че­рез офі­цій­ні ре­сур­си, повідомляє Правда.іф з посиланням на прес­служ­бу по­лі­ції Хмель­ницької об­ласті.

«На та­ку шах­рай­ську схе­му дня­ми нат­ра­пив хмель­ни­ча­нин, який пла­ну­вав про­вес­ти но­во­річ­ні свя­та у Бу­ко­ве­лі. У ме­ре­жі Instagram чо­ло­вік по­ба­чив ого­ло­шен­ня про зда­чу в орен­ду бу­ди­ноч­ка у са­мо­му сер­ці гірсь­ко­лиж­но­го ку­рор­ту. Ці­на йому ви­да­лась до­сить при­ваб­ли­вою, то­му піс­ля нет­ри­ва­лої пе­ре­пис­ки з на­чеб­то орен­до­дав­цем пе­ре­ра­ху­вав на заз­на­че­ний ним ра­ху­нок по­над 20 ти­сяч гри­вень за три дні про­жи­ван­ня. Од­ра­зу піс­ля цього «орен­до­да­вець» зник з со­ці­аль­ної ме­ре­жі, не за­ли­шив­ши і слі­ду», — по­ві­до­ми­ла прес­служ­ба по­лі­ції Хмель­ницької об­ласті на сво­їй сто­рін­ці у фей­сбу­ці.

Тож, аби не зіп­су­ва­ти со­бі свят­ко­вий нас­трій, будь­те обач­ни­ми і дос­лу­хай­те­ся до прос­тих пра­вил без­пе­ки, які до­по­мо­жуть вам уник­ну­ти неп­ри­єм­ностей під час орен­ди жит­ла:

  1. Використовуйте лише перевірені ресурси для бронювання чи пошуку житла в оренду.
  2. За допомогою онлайн-карт та пошукових ресурсів перевірте, чи взагалі існує така адреса, і що саме за нею знаходиться (шахраї часто використовують чужі фото з інтернету і зазначають неіснуючі адреси помешкань).
  3. Якщо від вас наполегливо і під різними приводами вимагають повну передплату — одразу відмовляйтесь. Дуже висока ймовірність, що ви натрапили на шахраїв.
  4. Не зайвим буде перевірити фото будинку, який вам сподобався, через функцію пошуку схожих зображень у Google і співставити знайдену інформацію. Якщо шахраї використали чуже фото, ви таким чином зможете знайти достовірну інформацію про об’єкт, який вас зацікавив.
-РЕКЛАМА-

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні