-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Плюси iPhone 13, про які потрібно знати

-Реклама-spot_img
spot_img

iPhone 13 https://bigmag.ua/ua/sub-iphone/iphone-13/ – це популярний, сучасний та продуктивний смартфон. Виробник додав велику кількість різноманітних новітніх технологій, які поліпшують використання в сьогоденні. В цієї моделі велика кількість різноманітних переваг, тож точно слід подумати про те, щоб придбати саме цю модель. Слід зазначити, що зовсім нещодавно, у вересні, виробник презентував чотирнадцяте покоління. Тепер можна придбати Айфон 13 за зниженою ціною. Телефон користується великим попитом, тож краще не думати довго, оскільки так можна упустити гаджет в тому кольорі, який подобається найбільше.

Обирають iPhone 13 переважно через неперевершені характеристики дисплея, потужний процесор, а ще гарний акумулятор, якого дійсно вистачає на весь день та навіть більше. Тішить смартфон новими режимами зйомки. Тож, якщо хтось бажає оновити власну техніку для того, щоб покращити якість фото та відео у соціальних мережах, то точно слід подумати про те, щоб безпосередньо придбати iPhone 13.

Про можливості моделі

Багато хто з шанувальників всесвітньо відомої корпорації кажуть про те, що телефон перевершив майже всі очікування. Він поєднав в собі велику кількість корисних функцій та інновацій. Наприклад, слід зазначити, що виробник покращив яскравість дисплея. Він збільшив показник на 200 ніт. Якщо раніше в дуже сонячний день було складно роздивитися щось на екрані, то тепер такої проблеми точно не буде. Вся кольори максимально насичені та чіткі. Чорний і далі залишається чорним, а раніше з усієї палітри це була найголовніша проблема. Тепер можна не перейматися. Все буде дуже добре видно.

- РЕКЛАМА-

Ще слід зазначити, що розробники покращили й вбудовану пам’ять. Деякі користувачі минулих поколінь жалілися на те, що їм не вистачає 512 Гб. Потрібно тоді використовувати флеш-карту або ж купляти хмарне сховище. Більше всі ці дії не знадобляться. Можна просто обрати Айфон 13 на 1 Тб. Проте слід зазначити, що чим більше пам’яті, тим вище й цінник. Але якщо подивитися, то вартість може бути навіть вигідніша, чим кожного місяця сплачувати за використання хмарного сховища. Плюс, якщо все буде саме в телефоні, то це безпечніше. Іноді такі хмари виходять з ладу або ж дані потрапляють у вільний доступ в мережу. Якщо людину безпосередньо цікавить її конфіденційність, то тоді краще придбати просто Айфон на 1 Тб та не перейматися через те, що якісь фото або записи можуть опинитися просто в інтернеті.

Власники телефона вже давно насолоджуються його роботою, продуктивністю й можливостями. Все це завдяки тому, що виробник використав новітній процесор А15 власної розробки. Чіп повністю відповідає тим характеристикам, які від нього очікували під час створення спеціалісти. Безліч інновацій можна побачити саме в цій моделі. До речі, ще виробник збільшив ємність батареї. Тепер вона складає 2250 мАг. Плюс завдяки новому процесору телефон використовує набагато менше енергії.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні