-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Ядерного удару не буде, Крим до літа має повернутися додому, — Кирило Буданов

-Реклама-spot_img
spot_img

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України генерал-майор Кирило Буданов заявив, що «ми маємо зробити все, щоб до літа Крим повернувся додому».

Про це повідомляє пресслужба Головного управління розвідки МОУ.

За словами генерал-майора Кирила Буданова, рф цього року зосередиться на окупації більшої території у Донецькій та Луганській областях.

Відновлення наступу з білорусі він називає малоймовірним, такий крок може свідчити лише про намір відволікти і розділити Сили оборони.

- РЕКЛАМА-

На запитання журналістів видання Washington Post, чи вважає він, що захід українських військ до тимчасово окупованого Криму спонукатиме президента рф путіна застосувати ядерну зброю, начальник ГУР МО України зазначив:

«Це неправда. І Крим нам повернуть. Я вам більше скажу: все почалося в Криму у 2014 році, і на цьому все закінчиться. Це тактика лякання. росія — країна, від якої можна очікувати багато чого, але не відвертого ідіотизму. Вибачте, але цього не станеться. Нанесення ядерного удару призведе не просто до військової поразки росії, а до розпаду росії. І вони це дуже добре знають».

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні