-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Кінбурська коса: рашисти підготували 4 катери для диверсантів, ЗСУ їх знищили, – Гуменюк

-Реклама-spot_img
spot_img

Також речниця зазначила, що окупанти обстрілюють і одразу отримують у відповідь

Речниця оперативного командування “Південь” Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону розповіла, що ЗСУ знищили чотири катери, які росіяни підготували для диверсійно-розвідувальних груп.

Про це повідомляє Liga.net, передає Правда ІФ

“Зокрема, минулої доби ЗСУ знищили дві одиниці важкої артилерії, п’ять одиниць автобронетанкової техніки та чотири катери, які росіяни знову підготували для диверсійно-розвідувальних груп. Це все на напрямку від Кінбурнської коси до островів Лівобережжя”, – повідомила Гуменюк.

За її словами, росіяни можуть потроху підтягувати сили та озброєння на Кінбурнську косу з тимчасово окупованої лівобережної частини Херсонської області.

Речниця ОК “Південь” розповіла: “Вони (ред. – окупанти) мало не на пальцях викидають, хто поїде на це завдання, бо знають, що повернутися звідти фактично неможливо”.

- РЕКЛАМА-

Гуменюк зазначила, що під час виїздів на вузький кінець Кінбурнської коси росіяни обстрілюють Очаківський район та Куцурубську громаду.

“Крім того, окупанти розгортають позицію для обстрілу Дніпро-Бузького лиману – через це поки що немає можливості залучити Миколаївську область до участі в зерновій угоді”, – мовиться в повідомленні.

“Вони (ред. – окупанти) обстрілюють і одразу отримують у відповідь. Тому що справді наші підрозділи контрбатарейно протидіють. І щодня в нас є досягнення щодо знищення (ред. – ворожої) техніки”, – підсумувала Гуменюк.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Петро Якимчук
Петро Якимчук
Журналіст, фрілансер. Інформаційний оглядач інтернет-ресурсу Правда іф. Закінчив економічний факультет ПНУ.
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Азов

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні