-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Які особливості мають гребінці Tangel Teezer? A.S. Laboratory надає інформацію

-Реклама-spot_img
spot_img

Догляд за волоссям має бути максимально бережним. Адже від цього залежить одне – красива та здорова шевелюра. Відповідно потрібно дотримуватися певних правил.

Варто розуміти, що це стосується не тільки професійних доглядових засобів, а й різноманітних гаджетів, які ви використовуєте. Спеціальні гребінці Tangel Teezer повністю відповідають усім вимогам. Для щоденного користування серед представлених моделей https://aslaboratory.com.ua/tangle-teezer-45/ ви зможете вибрати найзручнішу. А A.S. Laboratory якраз детальніше розповість про всі особливості.

Що варто знати про представлені речі?

Шон Палфрі (засновник) – стиліст-перукар, який за свій великий досвід роботи зіштовхувався з різним волоссям своїх клієнтів. Відповідно йому хотілося, щоб клієнти мали у себе такий інструмент, який полегшив би догляд за шевелюрою в домашніх умовах.

- РЕКЛАМА-

Він хотів, щоб гребінець був максимально універсальним і функціональним. Тобто можливість розчесати найгустіше волосся без пошкодження чи зробити ідеальне укладання, допомога під час сушіння чи розподілення маски.

Його ідея була вдало реалізована і так з’явилися відомі гребінці, які встигли завоювати популярність по всьому світу. Нині представлено багато лінійок, щоб можна було підібрати найкращий інструмент.

Якщо детальніше розбиратися в головних особливостях гребінців, то можна виділити:

  • Лаконічна форма дозволяє зручно взяти інструмент. Він не буде випадати. А ще рука зовсім не втомиться. Це дуже важливо, коли потрібно довго вкладати волосся.
  • Тут використовуються м’які прорезинені зубці різної довжини. Це допомагає максимально бережно розчесати волосся і промасажувати скальп голови.
  • Для виготовлення використовують зносостійкий антистатичний пластик. Це дозволяє довгий час користуватися гребінцем.
Які особливості мають гребінці Tangel Teezer? A.S. Laboratory надає інформацію

Користуючись таким інструментом, ви зовсім не будете шкодити волоссю. Воно завжди буде доглянутим і красивим, а A.S. Laboratory завжди допоможе з вибором якісних лінійок.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні