-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

У Івано-Франківській області області діють 19 дитячих закладів оздоровлення та відпочинку

-Реклама-spot_img
spot_img

Заступниця голови обласної державної адміністрації Людмила Сірко окреслила основні питання щодо проведення оздоровчої кампанії для дітей у 2023 році.

Про це йдеться у повідомленні пресслужби Івано-Франківської ОДА, передає “Західний кур’єр”.

Важливо, що із мережею цих закладів можна ознайомитися на сайті Державного підприємства «Інформаційно-обчислювальний центр Міністерства соціальної політики України» за посиланням: https://rstmo.ioc.gov.ua/mop/search.

Під час брифінгу йшлося про прикарпатські табори, які приймають дітей задля їх оздоровлення, надання пільгових путівок діткам із сімей загиблих військовослужбовців Збройних сил України, воюючих Героїв, дітям-сиротам, діткам з інвалідністю, внутрішньо переміщених людей з числа малозабезпечених, багатодітних сімей та іншим дітям з числа пільгових категорій, надання благодійною фундацією Олени Зеленської оздоровчих путівок для дітей-пільговиків та із внутрішньо переміщених сімей.

- РЕКЛАМА-

Мовилося й про фінансові аспекти оздоровчої кампанії, надання путівок для дітей з числа пільгових категорій за кошти державного, обласного бюджетів та міжнародних благодійних партерів обласної військової адміністрації.

Більше дивіться у відео:

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні