-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Перевірка укриттів та нові доручення для комунальників: Марцінків провів чергову велоінспекцію містом

-Реклама-spot_img
spot_img

“Велоіспекція” від міського голови в Івано-Франківську відбувається за розкладом. Сьогодні чиновники на велосипедах виїхали з бульварів та подалися в район Набережної.

Дорогою заїхали у школи й садочки, проінспектували укриття. Також комунальники отримали низку нових доручень.

Про це йдеться у повідомленні на сторінці очільника Івано-Франківська Руслана Марцінківа, передає Правда.іф.

На Південному бульварі, 24 при в‘їзді в Ліцей № 4 КП “Муніципальна дорожня компанія” має залатати яму. Також КП «МДК» має защебенити дорогу вул. Ясінських та вул. Фіголя. Та Укртелеком має вирівняти опору на вул. Ясінських.

- РЕКЛАМА-

«Івано-Франківськводоекотехпром» має підняти люк на вул. Биха, 14-А. Департамент благоустрою має зробити декілька доріжок бруківкою на вул. Млинарській, 34 та 40. КП «Комфортному дому» доручили залатати ями на Набережній, 32. А ще “Комфортному дому” – зробити ямковий ремонт від Карпатської, 8 до бібліотеки Університету нафти й газу.

Перевірка укриттів та нові доручення для комунальників: Марцінків провів чергову велоінспекцію містом

“Також заїхали в садочок «Сонечко», інспектували укриття. Подивилися що зроблено, аби дітки під час тривоги перебували у безпеці. Дивились укриття садочка №22 «Світанок», дав доручення заступнику директора Департаменту благоустрою Ігорю Сенчуку зробити тут внутрішній дворик. А також відремонтувати двір на Довгій, 40, мешканці дуже просили. Ще на контролі цього департаменту буде одне доручення – зробити сквер біля Карпатської, 8”, – зазначив міський голова.

Побували також у Ліцеї № 13, дивились укриття. Вже незабаром розпочнеться навчальний процес, тому чиновники перевіряють їхню готовність.

Муніципальна дорожня компанія має покласти асфальт від вулиці Кулібіна до Сніжної, а також відновити покриття бруківки на Тринітарській, 5. А Михайло Смушак має проконтролювати, щоб прибрали вулицю біля “голубої церкви” та встановити там стовпчики. КП “Благоустрій” має покосити траву між бібліотекою Університету нафти й газу і Карпатською. А Водоканал прибрати сміття після розкопки перехрестя Набережна – Флотська коло “АТБ”.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні