-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Авдіївську унікальну марку продадуть на інтернет-аукціоні

-Реклама-spot_img
spot_img

Девʼятого вересня у прифронтовій Авдіївці на честь 245-ї річниці з дня заснування міста відбулось урочисте погашення власної марки, розробленої спеціально до цієї дати спільно Авдіївською міською військовою адміністрацією та нашою громадською організацією «Промінь ІФ» спільно з Укрпоштою. Уже цього тижня її буде виставлено на аукціоні.

Марка присвячена життю Авдіївки, яка вже майже десятиліття є форпостом українського спротиву – нескорена, але геть зруйнована ворогом. Йдеться не просто про одну марку – мова про комплект із блоку марок (28 зображень краєвидів міста різних часів, місцевих визначних пам‘яток та результатів терористичних атак росіян), власний конверт, а також листівку і папку.

Про це повідомляють на сторінці Громадської Організації “Промінь ІФ”, передає Правда.іф.

Ми з приємністю доклали всіх можливих зусиль для того, щоб така марка була випущена саме до Дня вже рідного нам міста! Рідному місту, форпосту України – такий наш подарунок!

- РЕКЛАМА-

Вдячні всім причетним за докладені неймовірні зусилля для цієї неординарної події. Адже важливо було виготовити і випустити не просто марку, важливо було передати незламний дух Авдіївки, її захисників, незламний дух України! І вкрай важливим, саме для нас, було провести погашення цієї марки саме в Авдіївці! Авдївка – живе, бореться, Авдіївка – є і буде Україною!

“Ми не залишаємось осторонь боротьби наших Захисників з ордою, ми не можемо бути байдужими до боротьби і життя Авдіївки і саме тому спільно з нашими друзями з Авдіївської МВА прийняте рішення кілька комплектів марок, погашених спеціальним штемпелем і підписаних гендиректором Укрпошти Ігорем Смілянським, заступником голови Донецької ОВА Вадимом Філашкіним, начальником Авдіївської МВА Віталієм Барабаш, засновником ГО «Промінь ІФ» Дмитром Банахом, очільником Донецької дирекції Укрпошти Максимом Сутковим, реалізувати через благодійний ІНТЕРНЕТ-АУКЦІОН. Комплекти марок без підписів плануємо продати за фіксовану вартість. Виручені від продажу кошти будуть спрямовані на купівлю необхідних речей для захисників та потреб Авдіївки”, – йдеться у дописі.

Аукціон проведуть на сторінці вже цієї середи, 13 вересня, з 9-Ї ранку до 21:00 шляхом виставлення одного із семи лотів з початковою ціною у 30 тисяч гривень. Крок торгів – 200 гривень.

Озвучення кроку – у коментарі під дописом Аукціону. По кожному лоту торги, вірніше змагання і боротьба триватимуть добу.

Переможець отримає свій виборений комплект одразу після перерахування запропонованої суми на офіційний рахунок ГО «Промінь ІФ».

Перші 25 комплектів погашених марок з листівкою і папкою, але БЕЗ підписів осіб, причетних до їх створення, продадуть окремо.

Вартість – 5000 гривень за 1 набір. Старт продажів – 13 вересня о 9:00 після відповідної публікації на сторінці.

Щоб придбати, необхідно у коментарях під тією публікацією поставити «+ купую» та чекати, поки з вами зв‘яжеться представник нашої організації.

Авдіївську унікальну марку продадуть на інтернет-аукціоні

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні