-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

На Франківщині судили чоловіка, бо той пиячив у кафе, від якого вкрав ключі

-Реклама-spot_img
spot_img

14 вересня Галицький районний суд виніс вирок у справі уродженця Львівщини, який два дні пиячив з друзями у зачиненому кафе. Ключі від цього кафе він попередньо вкрав, коли працював там на обслуговуванні бенкету.

Отож, як ідеться у матеріалах справи, 13 травня цього року обвинувачуваний обслуговував бенкет у кафе «Перлина», що в селі Дем`янів Бурштинської ТГ. Саме тоді він викрав в`язку ключів від вхідних дверей закладу.

кафе
Фото ілюстративне

Уже 27 травня він зустрівся з двома своїми знайомими, разом з якими протягом декількох годин вживали спиртне на території місцевості «Баня», що у Бурштині.

Після закінчення спиртного, близько 22 години товариство вирішило ще придбати алкогольні напої, але через обмеження про продаж алкоголю, не змогли цього зробити.

- РЕКЛАМА-

Тож обвинувачуваний, маючи ключі від кафе «Перлина», запропонував своїм знайомим їхати туди. Їм сказав, що має усний дозвіл від власника закладу.

Надалі вони подзвонили до ще одного товариша і той на своєму авто відвіз їх у село Дем`янів. Там троє друзів влаштували собі у кафе застілля.

«Спільно проводили свій вільний час, періодично вживаючи алкогольні напої, у період з 23 години 27 травня 2023 року по 20 годину 42 хвилини 29 травня 2023 року».

На суді обвинувачуваний свою вину визнав. Заявив, що у вчиненому розкаюється.

По справі потерпілий – власник закладу – заявив цивільний позов про відшкодування матеріальної та моральної шкоди. Розмір матеріальної шкоди він оцінив у  22 422 гривні 50 копійок. Моральної – у 20 000 грн.

Отож суд ухвалив, визнати обвинувачуваного винним та призначити йому покарання у виді позбавлення волі на 5 років. Разом з тим звільнити від відбуття покарання з іспитовим терміном – 3 роки.

А також задовільнити цивільний позов власника – стягнути з обвинувачуваного на його користь 22 422 грн 50 коп на відшкодування матеріальної шкоди та 20 000 грн на відшкодування моральної.

-РЕКЛАМА-

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Видалення волосся лазером у Івано-Франківську. Лазерна епіляція у FineLine

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні