-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Комікси в гемблінгу

-Реклама-spot_img
spot_img

Розробники ігрових автоматів для онлайн-казино часто використовують найпопулярніші сюжети коміксів у темі слотів. Гемблери із задоволенням поринають у нові інтерпретації знайомих сюжетів, продовжуючи у віртуальному світі здійснювати подвиги. Гравці, експерти виділили низку автоматів, які займають топові позиції серед розваг із сюжетами з коміксів.

Шибайголова

Слот Daredevil можна зарахувати до класики. Його презентували у 1964 році, сайт Elslots має розваги у подібному стилі. Історія розповідає про підлітка, в око якого потрапила небезпечна радіоактивна рідина. Він втратив зір, отримавши за це надмірну чутливість інших органів.

Герой удень навчався, став юристом, захищав права клієнтів у суді. Вночі на арену виходив супергерой — Шибайголова. Мотив коміксу перенесли в ігровий автомат, 2003 року світ побачив однойменну картину. Відеослот досить простий:

- РЕКЛАМА-
  • 5 барабанів;
  • 20 активних ліній.

На поле випадає вайлд — зображення Бена Аффлека (героя з фільму), він замінює символи, що бракують, на полі. Скаттер символ — логотип гри. При випаданні 2 скатерів користувач отримує додатковий виграш.

Електра

Elektra — персонаж із коміксів, презентований світу у 1981 році. Електро гречанка, цікавиться бойовими мистецтвами. Вона знайомиться з шибеником, допомагає в його справах. Тривалий період героїня блукала світом, у злочинній бійці була вбита, її воскресили. Вона стала головою злочинного клану.

Слот оригінальний, привертає увагу. Розробники пропонують користувачам 20 активних ліній, 5 барабанів. На 2, 3, 4 випадає зображення Електри. Вайлд — зображення героїні, що заміщає прості символи. Скаттер — стилізована буква Е, допомагає у формуванні виграшу.

X-Men

Відома команда героїв – люди Ікс. Вони відрізняються наявністю гена, що мутує, — Фактора Ікс. Комікси існують 50 років, актуальність історії не згасає, збираючи нові покоління шанувальників. Розробники взяли за основу відомий сюжет, перенесли його у цифровий простір.

На екрані користувач бачить класичний слот із 5 барабанами, 25 лініями для формування виграшних комбінацій. На поле випадає дорогий символ скаттеру (логотип гри), є символ вайлд. Персонажі поділені на 2 групи:

  1. На синьому грає команда добра.
  2. На червоному – команда зла.

Користувач, крім стандартного функціонала, може отримати бонусний раунд, де зіграє за кожну команду на полі. Слот оригінальний, демонстраційний формат дозволить познайомитись з його особливостями, переходячи до ставок на реальні гроші.

Комікси в гемблінгу

Фантастична четвірка

1961 року світ побачив історію Фантастичної четвірки у вигляді коміксу. Вчені вирушили до космосу, а після закінчення робіт, повернувшись додому, виявили у себе надприродні здібності.

Ігровий слот, представлений користувачам, повторює історію. Гравець бачить 5 барабанів, на 20 лініях ловить виграш. Розкид символ на полі — Земля. Вайлд – 4 (логотип гри). Користувач може відкрити бонусну гру, здобути премію від головних героїв.

Знайомі історії у світі гемблінгу набувають нових фарб, відтінків. Розробники постаралися відтворити настрій коміксів, доповнюючи можливість виграти реальні гроші на рахунок.

-РЕКЛАМА-

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні