-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Колаборант з Франківська, якого засудили за виправдовування російської агресії, просить путіна взяти його на обмін

-Реклама-spot_img
spot_img

В липні 2022 року в Івано-Франківську затримали місцевого жителя, Петра Греська, який підтримував збройну агресію росії. Днями він дав інтерв’ю блогеру Володимиру Золкіну.

Про це пише Галка з посиланням на ютуб-канал Volodymyr Zolkin.

В інтерв’ю чоловік розповів, що від 2017 року не дивився телебачення, а черпав новини з інтернету, зокрема в зрадника Подоляки та політолога Погребиньського, який працював на Медведчука та втік у росію. Петро розповідав, що для нього рідною мовою є також російська, хоча він все життя прожив в Україні.

Він вважає що Україна не захотіла домовлятися про мир, тому почалась війна. Чоловік пояснює, що росія напала на Україну, через наше бажання вступити до НАТО, і визнає дії окупантів виправданими.

- РЕКЛАМА-

Всю розмову чоловік принижував українську владу та оперував тільки негативними фактами про країну. Коли журналіст спитав, чи не позитив те, що ми вигнали окупантів із Києва, Сум, Чернігівщини, Харківщини й інших міст, колаборант сказав, що “Ми їх не виганяли. За моєю інформацією вони самі відійшли”.

Також чоловік намагався виправдати свої дії та статтю, за яку його засудили словами:

“Я путіна не вихваляю, я просто поважаю його як державного політика світового масштабу.”

Після чого, Петро звернувся до російського диктатора з проханням забрати його на обмін.

Нагадаємо, чоловік упродовж березня-травня 2022 у «Однокласниках» публічно виправдовував та підтримував збройну агресію росії, поширював пости про «звільнення» України та її мешканців від нацизму. Йому дали п’ять років тюрми.

-РЕКЛАМА-

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Ігор Василик
Ігор Василик
Журналіст, фрілансер. Закінчив факультет журналістики ЛНУ в 2008 році журналістка, власкор регіональних та центральних ЗМІ. Закінчила Києво-Могилянську академію у 2019 році.
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні