-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

20-річна кулеметниця Оксана Рубаняк з Верховинщини стала командиром підрозділу ЗСУ

-Реклама-spot_img
spot_img

Оксана Рубаняк з Верховинського району від початку повномасштабного вторгнення росії поповнила ряди захисників України. Зараз кулеметниця стала командиром підрозділу Збройних сил України.

Про це Оксана Рубаняк повідомила на своїй фейсбук-сторінці, інформує Правда.іф.

“Останнім часом відбулося багато змін. Зміна місця служби, бойова спеціальність, обовʼязки. Наразі, я стала командиром підрозділу ЗСУ у великій команді. Попереду багато викликів, завдань і плідної роботи на знищення ворога. Все це вдасться, тому що вірні люди поряд. Дякую своєму колективу, побратимам, підлеглим та командуванню. Дякую за службу, підтримку, допомогу і віру!”, — написала Оксана Рубаняк.

20-річна кулеметниця Оксана Рубаняк з Верховинщини стала командиром підрозділу ЗСУ

Нагадаємо, своє 20-річчя Оксана Рубаняк відзначила у колі бійців-кулеметників. 

Оксана Рубаняк потрапила у випуск журналу “Forbes”, рубрика “Молоді Герої”, де описала свій шлях юного борця, думки про те, яким має бути наше майбутнє, та що кожен повинен робити для Перемоги:

“Мені не шкода молодості. Я спрямовую її в правильне русло. А ті, хто вкладає її зараз в авто, квартири, вони безвідповідально ставляться до свого майбутнього. Все це горить у вогні, коли приходить війна”.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні