-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

У Калуші планують відновити тенісні корти

-Реклама-spot_img
spot_img

У місті Калуш, відбулася важлива подія для спортивного життя міста та його мешканців.

13 травня на вулиці Рубчака, де розташовані два тенісні корти і поле для зимової ковзанки, зданих на баланс Дитячо-юнацької спортивної школи (ДЮСШ) Калуської міської ради, відбулася інспекція міського голови Андрія Найди разом із високопосадовими чиновниками міської адміністрації та представниками спортивних установ.

Ці об’єкти раніше перебували під управлінням Громадської організації «Хокейний клуб «Олімпія». Проте, з огляду на потреби спортивного розвитку та підтримки молодіжного спорту в місті, вони були передані на баланс місцевої спортивної школи.

Під час інспекції Андрій Найда відзначив, що стан цих спортивних майданчиків, на жаль, не відповідає очікуванням місцевої громади, особливо тих, хто любить грати в теніс. Він також підкреслив, що місто має великий потенціал для розвитку спортивних ініціатив, і його адміністрація зробить усе можливе для поліпшення умов на спортивних майданчиках.

- РЕКЛАМА-

Для відновлення та поліпшення умов на майданчиках залучатимуть працівників Комунального підприємства «Калушавтодор», які виконають необхідні роботи з благоустрою. Потім планується облаштування належного заїзду та встановлення освітлення, щоб забезпечити комфортне використання спортивних майданчиків у будь-який час дня.

Реалізація цих заходів сприятиме активному спортивному життю міста та створить нові можливості для зайняття спортом та відпочинку для всіх мешканців Калуша.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні