-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

За зберігання дитячої порнографії франківець заплатить штраф

-Реклама-spot_img
spot_img

Івано-Франківський міський суд виніс вирок місцевому жителю, який незаконно одержав доступ до дитячої порнографії та зберігав її на своєму комп’ютері без мети збуту чи розповсюдження.

Згідно з матеріалами справи, у 2021-2022 роках обвинувачений завантажив на власний комп’ютер файли з дитячою порнографією, використовуючи інформаційно-телекомунікаційні системи. На підготовчому судовому засіданні чоловік повністю визнав свою провину та просив суд затвердити угоду про визнання винуватості. Про це повідомляє пресслужба суду.

За зберігання дитячої порнографії франківець заплатить штраф

“Суд визнав обвинуваченого винуватим та призначив покарання у виді штрафу в розмірі чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 68 000 (шістдесят вісім тисяч) грн”, – йдеться у повідомленні.

Крім того, суд позбавив франківчанина права займатись діяльністю, пов’язаною з навчанням, вихованням та проведенням дозвілля дітей, а також обіймати посади, пов’язані з роботою з особами до 18 років на строк 3 роки.

Вирок набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо таку скаргу не було подано. Його можна оскаржити до Івано-Франківського апеляційного суду протягом тридцяти днів з дня проголошення, подавши апеляційну скаргу через Івано-Франківський міський суд, лише з підстав, передбачених статтею 394 КПК України.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Світлана Якимчук
Світлана Якимчук
Інформаційний оглядач інтернет-сайту Правда іф.юа. Випускник філологічного факультету Прикарпатського національного університету
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Квартири Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні