-РЕКЛАМА-

РЕКЛАМА

Актуально зараз

-Реклама-spot_img

Внаслідок атаки пошкоджено єдиний діючий басейн Івано-Франківська

-Реклама-spot_img
spot_img

Сьогодні ректор Національного технічного університету нафти і газу Ігор Чудик під час брифінгу розповів про пошкодження, яких зазнав навчальний заклад, інформує Правда.іф.

«Минуло майже 12 годин з моменту влучання. Ми отримали серйозні руйнування одного з корпусів, на 50%, один кут будівлі повністю зруйнований, лабораторна і навчальна база корпусу також зруйновані.

У сусідньому корпусі виявлено тріщини в каркасі. 12 корпусів університету – з вибитими шибками і дверми. Є серйозні пошкодження в басейні та спортивних залах, зокрема деформація чаші басейну. Зруйноване оскління бібліотеки. Суттєво пошкоджений дах корпусів університету», – каже Ігор Чудик.

- РЕКЛАМА-

За його словами, на даний час триває прибирання території закладу від розбитого скла. Одразу відгукнулися працівники університету, вони вийшли на робочі місця та допомагають. Буде забезпечена охорона об’єкту від можливого мародерства.

Басейн Національного технічного університету нафти і газу – фактично єдиний доступний басейн для мешканців Івано-Франківська. Його довжина – 25 м, ширина – 15 м, максимальна глибина – 4,5 м, мінімальна – 1,2 м.

НОВИНИ НА ЦЮ ТЕМУ

Любов Семанишин
Любов Семанишин
Журналіст, публіцист. Редакторка сайту Правда іф. юа. Випускник філологічного факультету ПНУ.
-Реклама-

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

купити iphone 15 Pro у Львові, ціни в Україні